Nainen makaa naimisissa olevien miesten kanssa.

Keski-ikäinen, eronnut nainen harrastaa yhden yön juttuja naimisissa olevien miesten kanssa!

20.06.2018 19:01

Keski-ikäinen äiti on innostunut harrastamaan lukuisia yhden yön juttuja. Hän väittää "menopausaalisen libidon" olevan vastuussa siitä, että hän makaa pääasiassa naimisissa olevien miesten kanssa. 

Viisikymppinen Karin Jones alkoi himoita seksiä, kun hän erosi miehestään 23 vuoden avioliiton jälkeen. Lontoossa asuva nainen alkoi etsiä itselleen naimisissa olevia seksikumppaneita. Yhden yön juttujen löytäminen oli Karinin mukaan "kuin kävelisi karkkikauppaan taskut täynnä rahaa".  Hän tapasi miehiä muun muassa pettäjille tarkoitetun IllicitEncounters.com-deittisivuston kautta. Naimisissa olevat miehet sopivat Karinille, sillä hän ei kaipaa parisuhdetta. Jokainen hänen seksikumppaneistaan onkin tehnyt selväksi, etteivät he halua suhteelta mitään muuta kuin seksiä.

– Joillakin näistä miehistä oli heidän vaimojensa lupa etsiä seksiä muualta. Jokainen IllicitEncounters.comin kaltaisten sivujen käyttäjistä on siellä, koska he eivät halua kohdata tuomitsemista tavallisilla deittisivuilla, koska he etsivät sitä mitä he tarvitsevat, eli seksiä, Karin selittää:

– Jokainen, joka väittää voivansa elää ilman seksiä, saa minun puolestani tehdä niin. Minä en siihen kuitenkaan pysty. Selvästikään monet meistä eivät voi. Se, voimmeko puhua asiasta rehellisesti puolisomme kanssa, on kaikkien oma päätös.

"Tyhjentää pään ja saa elämään hetkessä"

Nainen, joka selittää korkeaa libidoaan hormoneilla, kokee seksin aviossa olevien miesten kanssa rentouttavana, koska siihen ei liity siteitä.

– Se, mikä tekee seksistä varattujen miesten kanssa niin ihanaa, on, että se tyhjentää pääni ja saa minut elämään hetkessä, hän jatkaa:

– Se on seksiä, jota eivät rasita aiemmat riidat, vaikeat lapset tai kotiaskareiden taakka. Se on muutama tunti helppoa, mutkatonta autuutta. Ei ihme, että myös naimisissa olevat naiset käyvät näillä sivustoilla.

Karin kuitenkin vakuuttaa, ettei hän aio pettää kumppaniaan, kun hän on valmis uuteen parisuhteeseen:

– Aion tuoda avoimesti esiin, jos minulla on halua hairahtaa suhteen ulkopuolelle. Asiasta keskusteleminen vaatii rohkeutta ja kärsivällisyyttä, mutta pitkällä aikavälillä se on varmasti helpompaa kuin avioero.

Lähde: Mirror

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!