fbq
Hotnow
02.08.2020 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Rita Ora
Kaunottaren uudet vaatteet: Laulaja Rita Ora alastomana kuvasarjassa – päällä pelkästään kultakoruja!
Hotnow
02.08.2020 22:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Laulajakaunotar Rita Ora, 29, julkaisi mieltä kohottavan kuvasarjan Instagramissa, kun jakoi neljä aistikasta kuvaa. Niissä kaunottarella ei näytä olevan päällään muita kuin kultaisia kaula- ja rannekoruja. Laulajan pukeutumistyyli muistuttaa huomattavasti tanskalaista Keisarin uudet vaateet -kansantarua. 

Rita taitaa silti tietää olevansa otoksissa lähes alastomana, koska hänen kätensä ovat rintojensa edessä. Hänen kämmenensä peittävät ryntäät melkein kokonaan. 

- Kuka muu kyllästyy auringonoton aikana? Rita kysyy. 

Paljasta pintaa

Laulajan kiusoittelevan paljastelevat kuvat eivät hirveästi yllätä, koska kaunottaren tili on täynnä rohkeita otoksia. Hän ei hirveästi ujostele esitellessään täyteläisiä muotojaan sosiaalisessa mediassa. Siitä mahtavat pitää hänen yli 16 miljoonaa seuraajansa, joista osa kommentoi ahkeran ihastelevasti Ritan päivityksiin. 

Lue myös: Auts, miten noloa! Laulaja Rita Ora jäi kiinni todella kökköisestä kuvankäsittelymokasta: "Hyvä, että korjasit tuon" - katso!

Ritalle on viehkeän riisuttu poseeraaminen hyvässä hallussa, minkä voi huomata hänen hurmaavista ilmeistään. Kaunottaren kauniit silmät sekä muhkeat huulet tuntuvat kutsuvan luokseen, kun hänen otoksiaan ihailee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunbathing series. Starts now.... who else gets bored when sunbathing? 🌞

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Kovasti esillä

Kaunotar on ollut koko koronaviruksen aiheuttamien poikkeustilojen aikana julkaissut todella aktiivisesti sosiaalisessa mediassa uutta sisältöä. Hänen useiden kuvien ja videoiden joukossa on paljon vähäpukeista materiaalia. 

Lue myös: Sissus sentään! Rita Ora heiluttelee muotojaan minikoon bikineissä, kepeä alaosa paljastaa tatuointeja aroissa paikoissa - kuvat!

Rita on esitellyt muun muassa erilaisia bikinikuosejaan ja treenausohjelmiaan. Urheilullisella naisen kovat treenit ovat tehneet selkeästi tulosta. Sillä hänen kiinteät vatsalihaksensa loistavat upeilla uurteillaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When she think she cute but her nose is burnt 🥵

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Them: RITAAA get back in the studio!! ME: COMING! Just 1 Sec!! 👙

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t find my bikini. 🥴

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on