Hotnow
Katso videot!

Kamelinvarvas on nyt muotia - katso video! "Näillä alusvaatteilla teet taatusti vaikutuksen!"

14.10.2018 21:55

Kamelinvarvas on yleensä tiukkojen housujen ikävä sivutuote. Muotimaailma on kuitenkin oikukas ja niinpä kamelinvarvas näyttääkin yhtäkkiä olevan haluttua tavaraa. He, joita ei ole "siunattu" luontaisesti esiintyvällä kamelinvarpaalla, voivat nyt hankkia sellaisen itselleen netistä. Kamelinvarvaspikkuhousuja on myynnissä ainakin Amazonissa ja Ebayssa.

Kamelinvarvaspikkuhousut ovat juuri sitä, miltä ne kuulostavat. Kyseessä ovat topatut alushousut, joiden avulla käyttäjä saa kamelinvarpaan housuissa kuin housuissa. 

– Näiden seksikkäiden alusvaatteiden avulla sinulla on kamelinvarvas missä tahansa oletkin... Voit olla varma, että teet vaikutuksen ihmisiin, joita tapaat, Amazonissa mainostetaan.

Joidenkin raporttien mukaan trendi on erityisen kuuma Japanissa, jossa naiset haluavat korostaa intiimialueitaan toppauksien avulla. Toiset ovat arvelleet, että alusvaatteet on suunnattu ensisijaisesti transnaisille, jotka voivat näin peittää muunlaisen pullotuksen housuissa. Silti, ymmärrettävästi kaikki somettajat eivät ole olleet trendiin ihastuneita.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!