Katso kuvat!
Nella Tähtityttö

Kääk, mitähän joulupukki tuumaa tästä? Nella, 19, poseerasi yläosattomissa Seiskan valokuvaajalle - kuvat!

24.12.2018 17:14

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Ja Seiska Klubi täynnä jouluisia kuvia Tähtitytöistä vuosien varrelta!

Tällä kertaa jouluisissa kuvissa poseeraa Porista kotoisin oleva Nella, joka kuvattiin Seiskan Tähtityttönä lehteen 49/1996, jolloin Nella oli 19-vuotias.

Nella ei kameran edessä turhai ujostellut, vaan heitti epäröimättä bikiniensä yläosan nurkkaan ja poseerasi rohkeasti topless-kuvissa.

Nella ilmoitti kuvausten aikaan mitoikseen 175 senttiä ja 59 kiloa. Hänen harrastuksensa oli piirtäminen ja mieliruuakseen Nella mainitsi simppelisti leivän.

KATSO NELLAN ROHKEAT TOPLESS-KUVAT SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ! Rekisteröityminen Seiska Klubiin on ilmaista ja helppoa.

KATSO LISÄÄ: Kuin Pamela Anderson! Upeavartaloinen Heidi, 20, Porista poseerasi jouluisena Tähtityttönä kuin Baywatch-tähti - kuvat!

KATSO MYÖS: Seksiä tihkuva joulun enkeli! Uhkea Sabina, 19, poseerasi 10 vuotta sitten eroottisissa alusvaatteissa ja saappaissa - katso!

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!