Hotnow
Katso kuvat!

Jumalaisen kaunis Sofia Vergara piehtaroi hiekassa yläosattomissa – näyttelijätär ei ole muuttunut juuri yhtään vuosien varrella: katso kuvat viime vuosisadalta!

10.10.2020 17:41

Moderni perhe -komediasarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Sofia Vergara, 48 julkaisi paljastelevia kuvia 1990-luvulta. Sofia jakoi Instagram-tilillään kaksi otosta, joissa hän möyrii rantahiekassa. Otoksissa hänellä on päällään koruja ja bikinien alaosa.

Sofia vitsailee päivityksensä kuvatekstissä, että otokset olisi otettu viime viikolla. Hän kuitenkin kertoo totuuden ajankohdasta myös samassa kirjoituksessa.

Lue myös: Bädäng! Näyttelijä Sofia Vergara näyttää takaapäin nuorelta veljentytöltään – Näistä kireistä kankuista voisi pompauttaa vaikka kolikon ilmaan! 

Hämmentävintä on, ettei kaunotar ole muuttunut juuri yhtään vuosikymmenten vaihtuessa. Suurin ero mahtaakin olla Sofian hiusvärissä, joka on tummentunut vaaleasta ruskeaksi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT to last weekend🤣🤣🤣🤣🤣 I wish!!! the90’s🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Jumalainen näky

Sofian rantakuvat 90-luvulta herättävät väkisinkin mieleen Venuksen syntymä -maalauksen. Renessanssimaalari Sandro Botticellin tunnetussa taideteoksessa vuodelta 1485 roomalaisen mytologian rakkauden jumalatar Venus syntyy meren vaahdosta. 

Lue myös: Huhhuh, näin kuuma Moderni perhe -seksipommi Sofia Vergara oli jo 1990-luvulla - katso rohkea bikinikuva!

Sofia seisoo julkaisunsa toisessa kuvassa rantavedessä hieman saman oloisesti kuin jumalatar maalauksessa. 

Venuksen syntymä,
Sandro Botticellin maalaamassa Venuksen syntymä -taideteoksessa on keskellä jumalatar Venus. Vasemmalla tuulen jumalat Zefyros ja Aura. Oikealla on kevään jumalatar Hora. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt to summer🤣🤣🤣

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!