Hyppää pääsisältöön
Joulu on villiä aikaa pareille.

Joulu on intiimiä aikaa pariskunnille - näin moni harrastaa seksiä myös sukuloimassa!

Juhlakausi on täällä ja lomakausi näkyy myös makuuhuoneissa. Lähes puolet amerikkalaisista myöntää, että he ovat innokkaampia harrastamaan seksiä pyhien aikana. EdenFantasysin kyselyyn osallistui 2 000 henkilöä. Jopa kolme neljästä paljasti harrastavansa seksiä joulupäivänä. Lähes puolet vastaajista (44 prosenttia) on kirjannut jouluseksin ennalta kalenteriinsa. 

Seksin harrastaminen voi olla erityisen haasteellista jouluna, sillä monet parit ovat sukuloimassa. Moni on kuitenkin valmis ottamaan haasteen vastaan. 47 prosenttia kertoo harrastaneensa seksiä lapsuuden huoneessaan, ja 39 prosenttia on tehnyt samoin kumppaninsa lapsuuden makuuhuoneessa. Toisaalta yksi neljästä myöntää, että sukulainen on saanut heidät kiinni itse teosta. Kenties tästä syystä moni etsiikin joulunpyhinä luovempia paikkoja seksille. Vastaajat paljastavat harrastaneensa seksiä muun muassa vajassa, katolla, joulukuusen takana ja naapurin takapihalla.

- Kansallisen tilaston mukaan elo- ja syyskuussa syntyy eniten lapsia. Tämä vastaa täysin havaintojamme siitä, että amerikkalaiset ovat vallattomalla tuulella lomien aikana, kommentoi EdenFantasys-edustaja Fred Petrenko.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!