Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
jessica edström

Jessica Edström heruttaa pyöreitä rintojaan printtitopissa: ”Minulla ei ole tissejä” -teksti ei edes pidä paikkaansa – katso vaikka!

Pietarsaarelainen Jessica Edström on uransa aikana osallistunut Seiskan Tähtityttö-kilpailuun peräti kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla kuvauksiin asteli täysin luomu nainen, mutta seuraavaan osallistumiskierrokseen mennessä Jessica oli käynyt ehostamassa rintavarustustaan kirurgin veitsen alla. 

Nyt Jessica poseeraa tuoreessa Instagram-valokuvassaan mustissa stringeissä sekä minitopissa, jonka tekstinä komeilee lause I have no tits (suom. Minulla ei ole tissejä). 

Lue lisää: Junista tuttu varoituskuulutus pätee myös seksipommi Jessica Edströmin sisäreisiin - kuva! ”Miten kuvaajat peittelevät kiitollisuutensa tällaisissa kuvauksissa?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarcasm at its finest. 🙈 #ihavenotits

Henkilön Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) jakama julkaisu

 Minitopin teksti ei pidä laisinkaan paikkaansa, jonka siivittämänä Jessica viittaakiin kyseiseen tekstiin ”sarkasmina parhimmillaan”.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!