Hotnow

Japanilaiset "uhanalainen laji" - syynä seksinuket!

28.07.2018 18:05

Japanin syntyvyys laskee laskemistaan. Asiantuntijat ovat ehdottaneet, että seksinuket saattavat olla syynä asiaan.

RT-kanavan tuore dokumentti, Substitutes, paljastaa japanilaismiesten huolestuttavan mieltymyksen seksinukkeihin. Dokumentti keskittyy miesten ja nukkejen suhteisiin, jotka edistävät "kansallista yksinäisyyden ja vieraantumisen tunnetta" entisestään. Vaikka seksinuket eivät ole yksinomaan japanilainen ilmiö, on niiden myynti kasvanut huimasti etenkin Japanissa. Viime vuonna valmistaja Dutch Wives paljasti myyneensä 2000 nukkea pelkästään Japanissa.

– Se on upea tunne, sanoo nukkeja myyvä Noburu Tanaka, fani itsekin:

– Se näyttää nukelta, mutta se tuntuu olevan todella elossa. Kun rakastelet vaimoasi, voi kaikenlaisia ongelmia ilmetä, mutta nuken kanssa sellaisella ei ole väliä.

Asiantuntijoiden mielestä nuket eivät ole yhtä mahtava juttu, sillä he uskovat kalliiden seksilelujen edesauttavan osaltaan Japanin alhaista syntyvyyttä. Heidän mukaansa nukkejen myynnin kasvaminen tietyillä alueilla on heijastunut negatiivisesti syntyvyyteen. He varoittavatkin, että silikoninaiset ovat tehneet japanilaisista "uhanalaisen lajin". Vuonna 2017 syntyvyys laski alle miljoonan Japanissa, jossa asu noin 127 miljoonaa ihmistä. Saman vuoden kuolleisuus maassa oli noin 1,2 miljoonaa.  

– Japanin suurin ongelma on syntyvyyden laskeminen ja väestön pieneneminen, ja sitä on kutsuttu kansalliseksi katastrofiksi, selittää  väestötieteen asiantuntija Kanako Amano

– Japanilaiset ovat tulleet tienristeykseen, he uhkaavat kuolla sukupuuttoon. Olemme uhanalainen laji.

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!