Japanilaiset seksiohjelmat saavat eurooppalaiset punastumaan!

Hotnow | 31.03.2017 09:30

Nakudeitit ja Temptation Island kalpenevat japanilaisten peliohjelmien rinnalla. Monet japanilaisista kilpailuohjelmista saisivat nimittäin länsimaiset katsojat punastumaan.

Sing What Happens -ohjelmassa miehet laulavat karaokea samalla, kun kaunis nainen tyydyttää näitä käsin. Seksikkääksi hoitsuksi pukeutunut nainen tarjoaa kilpailjoille käsitöitä näiden yrittäessä epätoivoisesti pysyä nuotissa. Osallistujien on laulettava kappaleet ulkoa ja yrittää sulkea häiriötekijät ulkopuolelle. He yrittävät selviytyä kappaleen loppuun ejakuloimatta. Voittajat vievät kotiinsa muun muassa seksileluja.

Toinen meidän näkökulmasta erikoinen ohjelma on Orgasm Wars, eli Orgasmisodat. Ohjelmassa mieskilpailijat yrittävät saada toisensa ejakuloimaan. Yksi kilpailijoista on miespuolinen pornotähti nimeltään Ryou Sawai, joka on vakuuttunut, ettei lihava baarin omistaja, Takya, saa häntä kliimaksiin. Homoseksuaaliksi tunnustautuva Takya kuitenkin sanoo, että hänen onnistumisprosenttinsa miesten tyydyttämisessä on täysi sata. Sitten Ryou saa vastustajaltaan oraaliseksiä kameroiden edessä. Lopulta voittajaksi julistetaan Takya.

Vaikka nämä konseptit kuulostavat oudoilta, kannattaa muistaa, että monilla länsimaissa suositulla ohjelmaformaatilla on juurensa Japanissa. Muun muassa ohjelmat Reikä seinässä ja WipeOut vetivät Suomessakin paljon katsojia.

Lähde: Metro

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Tässä on Pakko tanssia -kisan kohuttu miessuudelma - avovaimo seurasi imuttelua katsomossa!

Katso video!

Miten Pertti Salovaaran käy? Yöradio-pestin kohtalonhetket ovat käsillä – ja kanasiivet käsittämättömän tulisia: Nyt virtaavat kyyneleet!

Grrr, vanheneeko tämä kissa koskaan?! Seiskan Aikakoneessa Janina Fry!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!