Huima muutos! Transsukupuolinen Jackson iloitsee olevansa nyt oikea mies: "Seksielämä voi paremmin kuin koskaan!"

Hotnow | 19.09.2019 22:01

Teksasissa asuva transsukupuolinen Jackson Fox on saanut vihdoin peniksen. Toimenpiteen jälkeen hänen seksielämänsä voi  paremmin kuin koskaan.

Väärässä ruumiissa

Fox, syntymäsukupuoleltaan nainen, vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Rachelina. Hän salasi todellisen minänsä jopa omalta perheeltään. Hän häpesi vartaloaan niin paljon, että hän harkitsi jopa itsemurhaa. 

Vakava masennus heijastui myös hänen romanttisiin ihmissuhteisiinsa.

- Tunsin aina olevani mies. Olin onneton, enkä koskaan ymmärtänyt, mikä minussa oli vialla ja miksi en sopinut joukkoon, Jackson kertoo Mirrorin haastattelussa.

Elämänkumppani

46-vuotiaana hän tapasi rakkaansa, Emilyn. Kun pari kihlautui vuonna 2013, Jackson tiesi, että hän saattoi avautua Emilylle.

Jackson aloitti hormonihoidot, jonka jälkeen hänelle tehtiin useita kirurgisia toimenpiteitä, mukaan lukien kaksinkertainen mastektomia, sekä kohdun ja munasarjojen poisto.

Lopulta hänelle rakennettiin penis. Emily tuki miestään koko prosessin ajan. 

ennenjalkeen

Ennen ja jälkeen leikkauksen. Kuvakaappaus: Mirror

Uusi mies! 

Sukupuolenkorjaus on muuttanut Jacksonin koko elämän.

- Leikkauksella on ollut radikaali vaikutus siihen, miten voin henkisesti ja se on antanut minulle itseluottamusta julkisissa kylpyhuoneissa. Voin katsoa itseäni peilistä ilman, että joudun kääntämään katsettani. Tunnen olevani kokonainen mies sekä sisältä että ulkoa.

Seksielämä on parantunut toimenpiteen jälkeen huomattavasti.

- Peniksen kanssa positiivinen muutos on, että se tuntuu sängyssä luonnolliselta ja sujuvalta ja tunnen oloni seksuaalisemmaksi, Jackson hehkuttaa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!