Seksinuket ovat uusin seksilelu.

Helsingin yliopiston tutkimus: Seksi robottien kanssa on hyväksyttävää - yhdellä ehdolla!

Hotnow | 07.12.2018 20:54

Nukkebordelleja perustetaan nyt kovaa tahtia ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Suomen ensimmäinen bordelli avattiin hiljattain. Seksinuket ovat yleistyneet räjähdysmäisesti parin viime vuoden aikana, mutta niitä koskevat eettiset kysymykset ovat vielä pitkälti avoinna.

Helsingin yliopiston tutkijat päättivät selvittää, mitä mieltä ihmiset ovat seksistä robottien kanssa.

LUE MYÖS: Huhhuh, näin pahaan kuntoon Helsingin seksinukkebordellin Candy muhinoitiin: "Aukot ovat kärsineet aika tavalla" - kuvat!

Tutkijat tekivät kaksi kyselyä, joista toiseen osallistui 172 ja toiseen 260 henkilöä. Osallistujia pyydettiin muun muassa arvioimaan kahta erilaista hypoteettista skenaariota, joissa mies vieraili bordellissa ja harrasti seksiä joko oikean naisen tai robotin kanssa. Tutkimus osoitti, että seksi robottien kanssa oli ihmisten mielestä moraalisesti hyväksyttävää, yhdellä ehdolla; jos henkilö on sinkku.

– Kun asiaa ajatellaan jonain sellaisena, joka voisi kilpailla oikeiden ihmissuhteiden kanssa tai sotkea niitä, se on jotain, mitä ihmiset tuntuvat moraalisesti vastustavan, selittää tutkimuksen tekoon osallistunut Tom Arnold Tuftsin yliopistosta.

Kyselyn osallistujat suhtautuivat suvaitsevaisemmin seksistä robotin kanssa maksavaa miestä kohtaan, kunhan tämä ei ollut naimisissa. Moni vastaaja oli sitä mieltä, että robotit ovat vain markkinoiden uusin seksilelu. Vastaajat, jotka olivat itse kokeneita seksin suhteen, suhtautuivat bordelleihin kaikkein avarakatseisimmin, oli kyse sitten nukeista tai oikeista ihmisistä.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!