Härskimus maximus! Abi-tyttö ja "maailman seksikkäin dj" juhlistivat Amerikan itsenäisyyttä – rasvasivat persikkapakaransa, pyllistelivät vain naurettavissa narustringeissä!

Hotnow | 05.07.2018 18:58

Suomessa itsenäisyyspäivää on tapana juhlistaa muun muassa sankarihaudoilla vieraillen, Linnan juhlia katsellen ja yhä uudelleen ja uudelleen Tuntematonta sotilasta tapittaen. Revitelläkin toki osataan, mutta yleisesti ottaen kyseessä on astetta arvokkaampi juhla.

Vaan toista se on Amerikassa, jossa itsenäisyyspäivästä revitään vuosi toisensa jälkeen ilo oikein huolella irti. Niin tälläkin kertaa.

Lue myös: Huh, Instagram-pornoilija Jessica Edström onnitteli Yhdysvaltoja seksikkäällä kuvalla – pakarat pääosassa!

Rapakon takana Independence Day eli Fourth of July on käsite. Heinäkuun neljättä ollaan juhlistettu ympäri maata jo vuodesta 1776 – eli siis siitä lähtien, kun Thomas Jefferson, Benjamin Franklin, John Adams ja kumppanit junailivat itsenäisyysjulistuksen, joka värikkäiden vaiheiden jälkeen myös hyväksyttiin senaatin toimesta 4. heinäkuuta.

 

1,2 or 3 ?!! Happy Fourth of July everyone !! Have a great day ❤️💙❤️💙

Henkilön ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) jakama julkaisu

Täällä meillä kotimaassa harvemmin julkaistaan itsenäisyyspäivänä kuvia, joissa poseerataan pakarat pitkällä Suomen lippu liehuen. Ja ehkä hyvä niin.

Sen sijaan amerikkalaismalli Abigail Ratchford ei näe tällaisessa asettelussa mitään ongelmaa. Päinvastoin, hän päätti poseerata brittiläisen ystävättärensä, julkkis-dj Demi Rose Mawbyn kanssa 4th of July -hengessä – joskin varsin niukoissa tamineissa.

Oikeastaan kaunottarien yllä olevia luomuksia ei edes voi kutsua asusteiksi, kangasta kun on säästelty oikein reippaalla kädellä. Kyseessä on ennemminkin narustringit, joskin nuden värisissä rintaliiveissä on sentään enemmän toppausta.

Kurvikas kaksikko poseeraa otoksessa selät kameraan päin. Historiallista juhlapäivää korostaakseen he ovat myös osittain kietoutuneet Amerikan lippuun – kuitenkin siten, että kummankin öljytyt pakarat tulevat varmasti esiin.

 

Can’t believe it’s almost the 4th 😎 cc: @demirosemawby 🍑🍑 🇺🇸🇬🇧

Henkilön ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) jakama julkaisu

Eikä itse kuvaa ole piiloteltu sitäkään. Abigail näet latasi sen yli 8 miljoonan Instagram-seuraajansa nähtäville. Toistaiseksi tähtilipulla höystetystä pyllyposeerauksesta on tykätty yli 250 000 kertaa.

Kuriositeettina kerrottakoon, että 26-vuotias Ratchford on kotoisin samasta osavaltiosta kuin missä kuuluisa itsenäisyysjulistus aikoinaan laadittiin. Siirtokuntien edustajat vetäisivät julistukseen puumerkkinsä Pennsylvanissa Philadelphian kaupungissa sijaitsevassa rakennuksessa, joka tunnetaan nykyisin nimellä Independence Hall.

Lue myös: Jösses, Playboy-tähti paljastelee huolella: rinnat esiin ja alushousut alas – kuvat! 

Emme tule koskaan tietämään, miten herrat Jefferson, Franklin ja Adams olisivat suhtautuneet Abin ja Demin muhkean rasvaiseen otokseen. Varmuudella tiedämme vain se, että myös 23-vuotias Demi julkaisi kuvaussessiosta materiaalia omassa Snapchatissään.

Demi Rose julkaisi Snapchatissaan materiaalia Yhdysvaltojen eilisen (4.7.) itsenäisyyspäivän kunniaksi.
Demi Rose (oik.) julkaisi Snapchatissaan materiaalia Yhdysvaltojen eilisen (4.7.) itsenäisyyspäivän kunniaksi.
27-vuotias Abigail Ratchford on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista glamour-malleista.
27-vuotias Abigail Ratchford on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista glamour-malleista.
23-vuotiasta brittiläistä Demi Rosea on kutsuttu maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.
23-vuotiasta brittiläistä Demi Rosea on kutsuttu maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Rex Features, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!