Häh, ovatko Tauski ja ex-vaimo Henna Peltonen taas yhdessä? Kiihkeitä suudelmia!

Häh, ovatko Tauski ja ex-vaimo Henna Peltonen taas yhdessä? Kiihkeitä suudelmia!

Hotnow | 19.10.2016 13:26

Laulaja Tauski Peltonen, 54, ja fitness-malli Henna Peltonen, 34, avioituivat vuonna 2011 ja erosivat näyttävästi jo ennen Jake-poikansa syntymää syksyllä 2012. Henna on sittemmin syyttänyt Tauskia muun muassa pahoinpitelystä.

Avioeroon ja välirikkoon liittyviä tapahtumia puidaan hovioikeudessa yhä, sillä Tauski ei tyytynyt käräjäoikeudelta saamaansa pahoinpitelytuomioon.

Yhteisiä öitä

Tauski ei vuosien varrella pitänyt yhteyttä Hennaan, eikä ollut nähnyt kuudetta lastaankaan kuin vauvana. Viime keväänä Henna kuitenkin rohkaistui ja otti lapsensa isään yhteyttä huoltajuuteen liittyvissä asioissa.

Viime sunnuntaina (16.10.) Peltosen erilainen perhe vietti aikaansa Raisiossa Mylly-kauppakeskuksessa, ja asiakkaat saivat seurata mediasta tutun pariskunnan suhteen tilaa livenä.

– Tauskin kaksi lasta Virpi Kätkän kanssa ja Hennan poika telmivät sulassa sovussa käytävillä, mutta pariskunta keskittyi vain toisiinsa. Välillä he keskustelivat tuimasti, ja toisessa hetkessä suutelivat kiihkeästi.

Henna kertoo Seiskalle, että he tapailevat lapsen vuoksi toisiaan ja ovat keskenään ystäviä, mutta kieltää suudelmat.

– Tauski halasi minua, mutta kyse ei ole mistään suhteen uudelleen lämmittelystä. Satuimme olemaan samoilla kulmilla, joten vein Jaken tapaamaan isäänsä. Vietin Jaken kanssa viikonlopun Virpi Kätkän luona.

Henna kieltää, mutta kuvat todistavat toista! Katso suutelukuvat ja lue koko juttu tänään ilmestyneestä Seiskasta!

Mitä mieltä Niko Saarinen on Hennan ja Tauskin paluusta yhteen? Katso alta, miten Niko perkaa tuoreen Seiskan!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!