Hyppää pääsisältöön
Ihmiset kohtaavat avaruusolennon elokuvassa Paul.

ET-fani: "Seksi avaruusolennon kanssa oli elämäni parasta"

Uusi ei-niin-tieteellinen kirja, Screwed by the Aliens, kertoo sellaisten ihmisten kokemuksista, jotka väittävät harrastaneensa seksiä avaruusolentojen kanssa. Nigel Watsonin kirjoittamassa kirjassa kerrotaan muun muassa, että monet avaruusolennot naamioituvat julkkiksiksi, huijatakseen hyväuskoisia ihmiset sänkyynsä. Jotkut siepatut ovat kuitenkin nauttineet kokemuksesta ja kuvailevat seksiä avaruusolentojen kanssa "elämänsä parhaaksi".

Watson sanoo, että ensimmäiset tiedossa olevat seksuaaliset kohtaamiset ihmisten ja avaruusolentojen välillä ovat peräisin 1950-luvulta. Kuitenkin jo vuosisatoja vanhoissa kertomuksissa kuvaillaan seksiä demonien kanssa, ja Watson uskoo, että myös näissä kohtaamisissa on saattanut olla kyse avaruusolennoista.

– Ensimmäisen seksuaalisen kontaktin lentävien lautasten aikakaudella teki Antonio Villas Boas Etelä-Amerikassa. Boas väitti vuonna 1957, että hänet vietiin lentävän lautasen sisälle, jossa hänet pakotettiin harjoittamaan seksuaalista kanssakäymistä kauniin, naispuolisen avaruusolennon kanssa. Kun hän lähti, olento osoitti vatsaansa, häntä ja taivasta, tarkoittaen, että se synnyttäisi miehen lapsen jossakin ulkoavaruudessa, Watson kertoo.

Sittemmin seksuaalisia kohtaamisia on ollut Watsonin mukaan useita:

– 1980-luvulla UFO-sieppauksien tutkijat Yhdysvalloissa hyväksyivät, että naisia siepataan säännöllisesti, heidät hedelmöitetään ja siepataan jälleen muutaman viikon kuluttua hybridisikiön poistamiseksi.

Vaikka monet kohtaamisista ovat olleet pakotettuja, jotkut kirjan henkilöistä ovat pitäneet eroottisia hetkiä olentojen kanssa uskomattomana kokemuksena. Heidän mukaansa avaruusolennot ovat parempia rakastajia kuin yksikään ihminen. 

Newyorkilainen taiteilija David Huggins kertoo menettäneensä 17-vuotiaana neitsyytensä avaruusolennolle. Nyt hän ja "Crescent" ovat olleet vakituisessa seksisuhteessa jo 60 vuoden ajan, ja Crescent on jopa synnyttänyt heille avaruusolento-ihmislapsen.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!