fbq
Hotnow
26.08.2019 19:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Rodriguez ja Ronaldo ovat olleet yhdessä vuodesta 2016.
Cristiano Ronaldon tyttöystävä kertoo: näin hän pitää kipinän yllä makuuhuoneessa!
Hotnow
26.08.2019 19:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Cristiano Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez on paljastanut, miten hän pitää kipinän yllä parisuhteessaan. Pari alkoi tapailla vuonna 2016, ja tänä päivänä heidän perheeseensä kuuluu neljä lasta, Cristiano Jr., kaksoset Mateo ja Eva Maria ja parin yhteinen Alana-tytär. Lapsiperheen kiireisen arjen keskellä ei ole yllättävää, että seksielämä jää helposti taka-alalle.

– Ei ole helppoa olla niin kuuluisan henkilön kumppani, vaikkakaan en vaihtaisi sitä mistään hinnasta. Se, mitä tunnen häntä kohtaan, on voimakkaampaa kuin mitkään paineet. Yhdessä olemme vahvempia, nainen hehkuttaa The Sunin haastattelussa.

Vaikka rakkaus kukoistaa, Gina muistuttaa, että parisuhteessa on tärkeää panostaa myös fyysiseen puoleen. 25-vuotias kaunotar tekee jatkuvasti töitä sen eteen, ettei seksuaalinen vetovoima pääsisi hiipumaan.

– Vietteleminen ja fantasiat ovat niin tärkeitä. Nukun aina alusvaatteissa, ja suosin seksikkäitä alusvaatteita... Se tekee myös miehen onnelliseksi.

Mallina työskentelevä kaunotar keskittyy nykyään pääsääntöisesti perhe-elämään. Hän sanoo viettävänsä paljon aikaa kotona lasten kanssa ja tekevänsä töitä mahdollisimman paljon kotoa käsin.

– Kalenteria järjestäessäni pyrin siihen, että saan viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni kanssa. He ovat tärkein prioriteettini.

Lähde: The Sun