fbq
Hotnow
24.06.2019 08:54
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube
Brittinainen rahoitti lakiopintoja fetissivideoilla - lopulta ryhtyi täysipäiväisesti aikuisviihdealalle - kuvat!
Hotnow
24.06.2019 08:54
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: YouTube

Birminghamilaisella Ella Hughesilla oli vaikeuksia maksaa lakiopintonsa. Pitkät luennot viitenä päivänä viikossa tekivät osa-aikatyön löytämisestä vaikeaa. Joku ehdotti Ellalle, että tämä voisi tehdä alusvaatemallin töitä. Hän tajusi, että fetissi-sivustoilla oli mahdollisuus vieläkin suurempiin tienesteihin.

- Olin silloin muutenkin kiinnostunut bondagesta, joten ajattelin, että miksen ottaisi siitä myös maksua... Minua piiskattiin kahdeksan tuntia päivässä ja ansaitsin 400 puntaa, hän sanoo.

Ellan videot kiinnittivät nopeasti pornotuottajien huomion ja pian hänelle alkoi sadella tarjouksia.

- Aluksi ajattelin, etttä en helvetissä. Sitten nukuin yön yli ja tutustuin videoihin. Muistan niitä katsellessani ajatelleeni: "Haluan tehdä sen. ”

- Ensimmäinen kohtaus oli todellinen ahaa-elämys. Rakastin sitä. Se oli elämäni paras 20-minuuttinen. En osannut odottaa sellaista. Tajusin, että tätä minä halusin tehdä elääkseni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t always take a selfie but when I do .... #nextlevel

A post shared by Ella Hughes 🏳️‍🌈 (@hughesthatgurl) on

Rahaa, rahaa

Ellan ensimmäinen video keräsi neljä miljoonaa katsojaa ja hänen tililleen alkoi virrata rahaa. Menestyksellä oli kuitenkin varjopuolensa. Kiusaaminen alkoi. Kun koulun henkilökunta totesi, että "laki ja aikuisviihde eivät sovi yhteen", Ella päätti lähteä yliopistosta ja suorittaa tutkinnon loppuun avoimen yliopiston kautta. Nykyään Ella on alansa palkittu tähti, joka ei haikaile entiseen elämäänsä.

- En halua palata lain pariin. Koen, että olen löytänyt oman polkuni ja olen enemmän kuin iloinen siitä, että elämästäni tuli juuri tällainen, hän vakuuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I had soooooooo much fun with you all on @studio66tv last night!! ❤️

A post shared by Ella Hughes 🏳️‍🌈 (@hughesthatgurl) on

Lähde: The Sun

Tilaa Seiskan uutiskirje! »