Barcelonasta löytyy seksinukkeja tarjoava bordelli!

Hotnow | 01.03.2017 21:00

Realistiset seksinuket yleistyvät huimaa tahtia, ja tänä vuonna niitä työllistetään jo bordelleissakin.

Barcelonasta löytyy bordelli, jossa seksinukkeja voi vuokrata noin 80 euron tuntitaksalla. Kyseessä on Euroopan ensimmäinen nukkeihin keskittyvä bordelli, jossa asiakkaat saavat "toteuttaa fantasiansa ilman mitään rajoitteita".

Lumidolls-bordelli tarjoaa realistisia nukkeja joka makuun. Kokoelmasta löytyy laaja valikoima eri etnisyyksiä, hiusvärejä ja rintavarustuksia. Yritys lupaa, että asiakas "pystyy tuskin erottamaan nukkeja oikeista naisista".  Tästä huolimatta bordelli kehottaa asiakkaita käyttämään kondomia.

Tuhansien arvoiset nuket on valmistettu termoplastisesta elastomeerista, ja niillä on kolme realistista ruumiinaukkoa. Nuket voi vääntää lähes mihin tahansa asentoon. Ennen seksiä asiakkaat saavat valita nukelle haluamansa asun. Lisäksi huoneissa on musiikkia, kynttilöitä sekä aikuisviihdettä oikean tunnelman takaamiseksi.

– Kerro meille, miten haluat tavata nuken, millaisiin vaatteisiin haluat sen pukea ja millaisessa asennossa sen tulisi olla, Lumidolls neuvoo asiakkaitaan.

Bordelli vakuuttaa, että sen palvelut soveltuvat myös naisille. Eräs naisasiakas kuvailee "ajoittain erottaneensa " nuken peniksen oikeasta.

 

Lähde: The Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!