fbq
Hotnow
17.03.2017 18:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Käytettyjen alushousujen bisnes kukoistaa netissä
Ammattilainen neuvoo ohjeet käytettyjen alushousujen myymiseen!
Hotnow
17.03.2017 18:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Käytettyjen pikkuhousujen myyminen ei ole se kaikkein tavallisin urapolku. Sekä niiden kysynnän että tarjonnankin määrä on kuitenkin kasvanut huimasti ja bisnes kukoistaa netissä.

Domina Dani, joka on myynyt pikkuhousujaan verkossa jo useita vuosia, paljastaa, miten erikoinen ala toimii.

– Päädyin alalle istuessani yhtenä päivänä ystäväni luona. Laskimme leikkiä siitä, kuinka paljon tienaisimme myymällä alushousujamme. Inspiraationamme toimi Coronation Street -saippuasarjassa hiljattain näkemämme juonikuvio, hän selittää:

– Ensin teimme sen vain saadaksemme hyvät naurut, mutta ennen pitkää huomasimme, että sille oli todella kysyntää ja olimme ansainneet enemmän rahaa kuin odotimme, joten päätimme ottaa homman vakavasti.

Pian naisilla oli pystyssä oma verkkosivu, hothousewivesdirtyknickers.com.

Monet toivovat "lisäkulumaa"

Danin mukaan useimmat asiakkaat haluavat enemmän, kuin vain parin pikkuhousuja. Useimmiten toivotaan tuhmia kuvia tai "lisäkulumaa", kuten treenien jälkeisiä alusvaatteita. 

Suurimmat rahat kuitenkin liikkuvat Danin mukaan erikoisemmissa toiveissa, kuten kuukautisverellä tai jarrutusjäljillä koristelluissa alusvaatteissa. 

Danin mukaan asiakkaat ovat yleensä sinkkumiehiä, tai miehiä, jotka tekevät tilauksia kumppaninsa tietämättä. Ennemmin kuin pikkuhousuista, Danin mukaan kyse on siitä, että asiakkaat kaipaavat yhteyttä naisiin. Kuten eräs asiakas asian ilmaisi, he haluavat "tuntea naisen tuoksun".

Ostajat poseeraavat pöksyissä

Kun asiakkaat ovat saaneet alushousut postissa, he usein lähettävät itsestään kuvia, joissa he poseeraavat ne yllään. Toiset lähettävät kuvia, kuinka he ovat tyydyttäneet itseään pöksyihin. Danin mukaan se on osa asiakassuhdetta.

Jotkut asiakkaat alkavat kuitenkin käyttäytyä omistavasti naisia kohtaan. Tällöin Dani muistuttaa heille, että he maksavat alushousuista, eivätkä seksilinjasta tai fyysisestä suhteesta.

Lähde: Metro

Tilaa Seiskan uutiskirje! »