Amanda, 33, meni kihloihin kattokruunun kanssa: "Elämme avoimessa suhteessa!"

Hotnow | 10.12.2017 16:06

Naisen, joka on seksuaalisesti kiinnostunut esineistä, kihlautui kattokruunun kanssa.

Leedsissä, Englannissa asuva Amanda Liberty, 33, tajusi kiihottuvansa elottomista esineistä, kun hän rakastui rumpusettiin ollessaan 14-vuotias. Kattokruunun hän löysi eBay:sta viime vuonna. Hän sanoo sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä. Nainen maksoi kattokruunusta 400 puntaa, eli 454 euroa, ja esine toimitettiin hänelle Saksasta. Amanda antoi rakkalleen nimeksi Lumiere. Lempi on leiskunut parin välillä, joka kihlautui ystävänpäivänä.

– Kosin häntä viime ystävänpäivänä, osoittaakseni, miten pitkäikäinen rakkautemme on, Amanda sanoo ja myöntää ostaneensa Lumierelle sormuksen:

– Toivon, että voimme jossakin vaiheessa järjestää seremonian. En ole ennen ollut kihloissa, joten kaikki on todella uutta ja jännittävää!

Yllättävää kyllä, Amanda viettää yönsä eri kattokruunun kanssa. Pienikokoisempi Jewel sopii paremmin naisen sänkyyn. Itse asiassa, Amanda myöntää elävänsä avoimessa suhteessa. Nainen, joka omistaa yhteensä 25 kattokruunua, kuitenkin vakuuttaa, että he kaikki tulevat toimeen keskenään ja ovat tyytyväisiä järjestelyyn:

– Kukaan kattokruunuista ei ole mustasukkaisia ​​toisilleen. He ymmärtävät, että rakastan heitä kaikkia heidän erilaisten luonteidensa vuoksi.

Onnellista Amandaa eivät kriitikoiden mielipiteet kiinnosta

– Et voi valita, ketä rakastat, hän sanoo:

– Suhteeni heihin ei satuta ketään. Seuraan vain sydäntäni.

Lähde: Metro UK

 
Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!