Nolo seksitarina päättyi sairaalaan.

19-vuotias sairaalaan suuseksin takia - kookas penis aiheutti repeämän keuhkoputkeen!

Hotnow | 23.07.2018 20:58

Jokaiselta löytyy kiusallinen seksitarina tai kaksikin. 19-vuotias Fredy Alanis päätti jakaa omansa sosiaalisessa mediassa.

Chicagosta kotoisin oleva nuorukainen kertoi Twitterissä kiusallisen tarinansa, joka päättyi kolme päivää kestäneeseen sairaalavisiittiin. Tarjoilijana työskentelevä Fredy kertoo hyvin varustetun rakastajan saaneen hänet sairaalakuntoon.

– Muistatko, kun imin sitä Hulkin kokoista m*naa ja päädyin ensiapuun. LMFAO, herra kirjoitti kuvaan, jossa hän makasi sairaalan sängyssä.

Ymmärrettävästi intiimi paljastus meni nopeasti viraaliksi. Se on kerännyt lähes 25 000 tykkäystä ja sitä on twiitattu eteenpäin yli 7000 kertaa. Ihmiset anelivat häntä kertomaan koko tarinan, ja niin hän tekikin. Fredy paljasti antaneensa suuseksiä miehelle, jonka penis oli noin 25 senttimetriä. Tämä johti siihen, että hänen keuhkoputkeensa aiheutui repeämä.

Fredy ei ollut tietoinen vammastaan ennen kuin hän seuraavana päivänä heräsi koviin kipuihin. Fredyn äiti ajoi pojan sairaalaan. Kun Fredy kertoi, mitä oli tapahtunut, eivät lääkärit olleet aluksi uskoa häntä.

– Se, että näin tapahtui, on järjetöntä, koska lääkäri kertoi minulle, että hengitysteiden repeämisen todennäköisyys suuseksissä on yksi miljoonista, kenties sadoista miljoonista.

Tapahtuneesta huolimatta Fredy tapailee yhä hyvin varustettua rakastajansa.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!