Katso kuva!
Justin Bieberillä oli mälli housussa.

Yyh, Justin Bieberin housuissa melkoinen mälli - onko tämä todellakin sitä, miltä se näyttää? Katso kuva!

15.04.2018 16:30

Monien teinityttöjen unelma ja heidän äitiensä kauhu, poppari Justin Bieber yllätettiin muutama päivä sitten nolossa tilanteessa. Justinin kannalta harmittavasti tilannetta oli todistamassa paparazzikuvaaja.

Lue myös: Justin Bieber joi shotteja bikinikaunottaren kanssa – kuvat!

Poppari oli poistumassa teatterista, jossa hän oli ollut katsomassa näyttelijä Adan Sandlerin stand up -esitystä. Pinkkiin paitaan ja sortseihin pukeutuneen Justinin housuissa oli ikävän näköinen tahra, joka näytti varsin paljon räältä.

Justin Bieber ja tahra housussa.

Lue myös: Justin Bieber ja Selena Gomez hempeilivät Jamaikalla: eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan – kuvat!

Eron jälkeen mysteerinainen

Hittiensä lisäksi Justin on uransa aikana ollut paljon esillä yksityiselämänsä sotkujen takia. Etenkin hänen ja laulajakaunotar Selena Gomezin on-off-suhde on saanut runsaasti palstatilaa.

Keväällä pariskunta päätti jälleen pistää suhteensa poikki. Eron jälkeen Justinilta ei mennyt kauaa, kun hänet nähtiin viemässä mysteerinaista kotiinsa.

Lue myös: Justin Bieber erosi Selena Gomezista: vei mysteerinaisen heti kotiinsa - kuvat!

Äskettäin Justin hommasi itselleen poikamiesboksin Hollywoodista. Kolmen makuuhuoneen kompleksi maksaa Justinille noin 45 000 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Justin Bieberin vuokrakämppä maksaa enemmän kuussa kuin keskivertosuomalainen tienaa vuodessa - katso kuvat!

Teksti: Kalle Väistö
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!