Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Justin Bieberillä oli mälli housussa.

Yyh, Justin Bieberin housuissa melkoinen mälli - onko tämä todellakin sitä, miltä se näyttää? Katso kuva!

Monien teinityttöjen unelma ja heidän äitiensä kauhu, poppari Justin Bieber yllätettiin muutama päivä sitten nolossa tilanteessa. Justinin kannalta harmittavasti tilannetta oli todistamassa paparazzikuvaaja.

Lue myös: Justin Bieber joi shotteja bikinikaunottaren kanssa – kuvat!

Poppari oli poistumassa teatterista, jossa hän oli ollut katsomassa näyttelijä Adan Sandlerin stand up -esitystä. Pinkkiin paitaan ja sortseihin pukeutuneen Justinin housuissa oli ikävän näköinen tahra, joka näytti varsin paljon räältä.

Justin Bieber ja tahra housussa.

Lue myös: Justin Bieber ja Selena Gomez hempeilivät Jamaikalla: eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan – kuvat!

Eron jälkeen mysteerinainen

Hittiensä lisäksi Justin on uransa aikana ollut paljon esillä yksityiselämänsä sotkujen takia. Etenkin hänen ja laulajakaunotar Selena Gomezin on-off-suhde on saanut runsaasti palstatilaa.

Keväällä pariskunta päätti jälleen pistää suhteensa poikki. Eron jälkeen Justinilta ei mennyt kauaa, kun hänet nähtiin viemässä mysteerinaista kotiinsa.

Lue myös: Justin Bieber erosi Selena Gomezista: vei mysteerinaisen heti kotiinsa - kuvat!

Äskettäin Justin hommasi itselleen poikamiesboksin Hollywoodista. Kolmen makuuhuoneen kompleksi maksaa Justinille noin 45 000 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Justin Bieberin vuokrakämppä maksaa enemmän kuussa kuin keskivertosuomalainen tienaa vuodessa - katso kuvat!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!