Sommer Ray

Voihan vappu – pakarat kuin persikat! Onko tällä kalifornialaistytöllä maailman paras takapuoli?

30.04.2017 14:01

Jokainen kunnollisen kotikasvatuksen saanut ymmärtää, että loppujen lopuksi sisäinen kauneus on sitä kaikista kauneinta kauneutta.

Mutta kun tarkastelee kalifornialaisen Sommer Rayn kuvia, mieleen saattaa hiipiä sellainenkin ajatus, että monia kiehtoo myös se pinnallisempi puoli.

Ja aika monella tarkoitetaan nyt tosi monia – tarkemmin yli 14 miljoonaa. Sen verran nimittäin neiti Raylla on seuraajia Instagramissa.

 

TGIF ? ?@ryanastamendiphotography

Henkilön Sommer Ray (@sommerray) jakama julkaisu

Alun perin Coloradon Denveristä kotoisin oleva mutta sittemmin Kalifornian Los Angelesiin asettunut Sommer Ray onnistuu erottumaan edukseen aikana, jolloin sosiaalinen media on pullollaan kaiken maailman pyllistelijää ja pyrstönsä esittelijää.

Se ei toisaalta ole mikään ihme, sillä tämä parikymppinen tapaus on muodollisesti poikkeuksellisen pätevä. Muun muassa maailmankuulu miestenlehti Maxim on ristinyt Sommerin ”belfie-kuningattareksi.”

 

Monday mornings ? How did you sleep?

Henkilön Sommer Ray (@sommerray) jakama julkaisu

Nimitys onkin oikeutettu, kun vain vilkaisee Sommerin Instagramin kuvavirtaa. Toisaalta jatkuva pakaroiden esittely on myös oivaa mainosta Sommerin bisneksille – hän kun työskentelee personal trainerina.

 

Sandy cheeks ☀️

Henkilön Sommer Ray (@sommerray) jakama julkaisu

Hiljattain Sommer juhli jättimäisillä Coachella-festareilla kurvejaan nuolevassa kostyymissä. Oheinen kuva onkin kerännyt lähes puoli miljoonaa (!) tykkäystä Instagramissa:

 

Magic hour ?

Henkilön Sommer Ray (@sommerray) jakama julkaisu

Seiska toivottaa kaikille lukijoilleen muhkeaa vappua!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!