Katso videot!

Vau, puoliksi suomalainen Victoria’s Secret -supermalli esittelee järisyttävän seksikkäitä kurvejaan joka kulmasta – mikä herkkupylly!

Hllwd | 28.12.2017 19:40

Victoria’s Secretin alusvaatemallit ovat kautta aikojen olleet maailman kovapalkkaisimpia ja suosituimpia supermalleja, eikä ruotsalais-suomalainen Elsa Hosk ole poikkeus. 

Love Magazinen -joulukalenterin viimeisimmästä luukusta löytyy seksiä tihkuva vaaleaverikkö, joka osoittaa, että kahvakuulaaminenkin voi olla astetta roisimpaa ja viettelevämpää puuhaa. Harvemmin nimittäin urheiluvaatteina on valkoinen pitsibody, korkokengät sekä stay up -sukat!


 - Love Advent on tähän mennessä hauskin ja seksikkäin kalenteri koko maailmassa. Rakastan, ettei meno ole liian vakavaa ja pääsen leikkimään myös omalla kustannuksellani. Odotan aina Love Advent -kuvauksia, koska siellä on lupa mennä hieman sekaisin ja laittaa överiksi, Elsa hehkuttaa.

Eikä turhaan! Videolla saa todellakin nauttia vaaleaverikön upeista kurveista, jotka tuodaan niin lähelle, että niitä voi ajatuksissaan melkeinpä koskettaa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!