fbq
Hllwd
14.01.2020 08:42
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
Meghan ja Harry
Vastahakoinen kuningatar antaa Harryn ja Meghanin mennä - uusi koti tekeillä Los Angelesiin!
Hllwd
14.01.2020 08:42
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin aiheuttama kriisi alkaa pikku hiljaa purkautua. Maanantaina 13.1.2020 pidetyn kriisikokouksen jälkeen kuningatar Elisabet antoi julkilausuman, jonka mukaan kuningasperhe kunnoittaa pariskunnan tahtoa elää perhe-elämää ilman täysiä kuninkaallisia velvollisuuksia, mutta "olisi ollut toivottavaa, että he olisivat jatkaneet asemassaan".

fff

Kuningatar kuvattuna sunnuntaina 12.1.2020 Sandringhamissa, päivää ennen kriisikokousta. 

Sandringhamin kartanossa pidetty neuvottelu kesti neljä tuntia. Paikalla olivat kuningatar sekä prinssit Charles, William ja Harry. Alun perin julki tuli tieto, että Meghan olisi osallistunut keskusteluun puhelimitse Kanadasta, mutta tiistaina kävi ilmi, ettei näin olisikaan ollut. 

Irtautumisvalmistelut ovat täydessä vauhdissa. Yksi tärkeä asia ovat rahoituskuviot. Harry ja Meghan haluavat elää "taloudellisesti itsenäistä" elämää, joten he luopuvat valtiollisesta avustuksesta. Toisaalta prinssi Charles on tähän saakka rahoittanut erillisrahastosta poikansa ja miniänsä elämää runsaalla kahdella miljoonalla eurolla vuosittain. On vielä epäselvää, mitä tälle tuelle tapahtuu uudessa tilanteessa. 

Brittilehti The Sun kertoo, että Harry ja Meghan aikovat alkaa uuden elämänsä sukkuloimalla Kanadan ja Ison-Britannian väliä. Lehti kertoo, että pariskunta on järjestänyt asuntoa Los Angelesiin, ilmeisesti siksi, että Meghan voi edistää "vapaana naisena" uraansa Hollywoodissa. 

Jos Meghan pääsee jatkamaan aiempaa uraansa näyttelijänä, hän voi kiinnostavuutensa myötä yltää satumaisiin palkkioihin. Huhujen mukaan hänellä on takataskussaan jo Disney-diili.

Lähde: The Sun.

Päivitetty juttua 14.1. kello 10:07, Meghanin puhelu. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »