Hllwd
Katso kuva!

Vasta 22-vuotias Skam-tähti naimisiin – seurustelua takana alle vuosi: katso upea hääkuva moskeijasta!

12.06.2019 16:05

Yksi viime vuosien suosituimmista nuortensarjoista on norjalainen Skam, jonka mattimyöhäiset voivat edelleen katsoa ilmaiseksi Yle Areenasta. Nyt sarjan tähtien joukosta kuuluu ilouutisia, nimittäin muslimityttö Sanaa näytellyt Iman Meskini on mennyt naimisiin.

Norjalainen VG-lehti kirjoittaa verkkosivuillaan, että Imanin tuore aviomies on musiikkituottaja Mourad Jarrar, 27. He ovat seurustelleet viime vuoden kesäkuusta lähtien. 

"Halusimme pitää suhteemme yksityisenä" 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Naimisiin nuori pari meni siviilimenoin Oslon kaupungintalolla. Sieltä matka jatkui moskeijaan, josta VG-lehti on julkaissut suloisen yhteiskuvan sosiaalisen median kanavissaan sekä verkkosivuillaan.

Iman ja Mourad ovat pitäneet suhteensa niin salassa, ettei kumpikaan ole julkaisseet ainuttakaan yhteiskuvaa. Iman ei myöskään ole pitänyt kihlasormusta, ainakaan julkisesti. 

- Olemme halunneet pitää meille näin henkilökohtaisen asian yksityisenä. Emme halunneet, että kukaan voisi vaikuttaa parisuhteeseemme ja sen etenemiseen. Emme halunneet joutua tilanteeseen, jossa joutuisimme määrittelemään suhteemme laadun muille ennen kuin tiesimme sitä itsekään, Iman kertoo lehdelle. 

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
häätskamiman meskininaimisiin

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!