fbq
Hllwd
13.12.2020 22:02
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Ernst August ja Caroline
Vankeus uhkaa prinsessa Carolinen miestä – kohuprinssi Ernst Augustilla pitkä törttöilylista: löysi tyttöystävän bordellista ja sammui poikansa häissä!
Hllwd
13.12.2020 22:02
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Monacon prinsessa rakastui 1990-luvun lopulla räväkkään ja hauskaan seuramieheen, Hannoverin prinssi Ernst Augustiin, 66, mutta kymmenessä vuodessa aviomies muuttui parantumattomaksi ja aggressiiviseksi alkoholistiksi.

Aviomies häpäisi Monacon prinsessan tuon tuostakin, ja lopulta Caroline pakkasi kassinsa ja heidän yhteisen Alexandra-tyttärensä ja palasi takaisin kotimaahansa. Caroline ei ole halunnut virallista avioeroa, koska pelkää menettävänsä omaisuutensa. Viime kesänä hän lopulta oli valmis prosessiin, mutta Ernst August kieltäytyi keskustelusta ja sopuerosta.

Monacon prinsessa Caroline ja prinssi Ernst August menivät naimisiin kirkossa neljä viikkoa siviilivihkimisen jälkeen kesäkuussa 1999.
Monacon prinsessa Caroline ja prinssi Ernst August menivät naimisiin kirkossa neljä viikkoa siviilivihkimisen jälkeen kesäkuussa 1999.

Lue lisää: Kohuprinssi vietiin käsiraudoissa katkaisuhoitoon – Ernst August hyökkäsi poliisien kimppuun!

Vankila kutsuu

Syksyllä tilanne ajautui niin pahaksi, että Ernst August hyökkäsi veitsen ja pesäpallomailan kanssa rauhoittelemaan tulleiden poliisien kimppuun.

Poliisien ei auttanut muu kuin laittaa prinssi käsi- ja nilkkarautoihin ja kuljettaa lähimmälle psykiatriselle klinikalle. Ernst Augustia ei olisi kyetty pitämään aisoissa ilman katkaisuhoitoon tarvittavaa lääkitystä ja valvontaa.

Nyt prinssiä uhkaa jopa ehdoton vankeusrangaistus, sillä hän on saanut jo liiaksi pelkästään ehdollisia tuomiota ja sakkoja, eikä niistä ole ollut mitään apua.

Ernst August elää Itävallan Alpeilla metsästysmajassa ja ryyppää kaiket päivät. Lapset ovat katkaisseet välit isäänsä.
Ernst August elää Itävallan Alpeilla metsästysmajassa ja ryyppää kaiket päivät. Lapset ovat katkaisseet välit isäänsä.

Lue myös: Ryyppyputki päätyi koomaan! Prinsessa Caroline ei uskalla kutsua miestään yhteisen tyttären vihkiäisiin – kohuprinssi Ernst August pilasi jo poikiensa häät!

Ernstin törttöilyt:

1998 Hakkasi kahta valokuvaajaa sateenvarjolla. Todisteena valokuvat.

1999 Hyökkäsi Saltzburgin festivaaleilla valokuvaajan kimppuun. Sai ensin tuomion, joka kumottiin korkeimmassa oikeudessa.

2000 Ikuistettiin pissaamasta Turkin paviljongin patiolle Hannoverin Expo-näyttelyssä.

2003 Ranskan poliisi pysäytti prinssin, kun tämä kaahasi 211 km/h 130 kilometrin nopeusalueella.

2004 Sai aluksi 445 000 euron sakot lyötyään saksalaista hotellinjohtajaa Keniassa. Valituksen jälkeen sakot alenivat 20 000 euroon.

2010 Löysi bordellista 22 vuotta nuoremman Simonen, jonka kanssa seurusteli viisi vuotta.

2017 Kieltäytyi osallistumasta vanhimman poikansa häihin ja vaati tältä perhekalleuksia takaisin, koska ei pitänyt morsiamesta.

2018 Sammui nuorimman poikansa häissä jo alkumetreillä ja viettiin syvän humalan takia sairaalaan.

2020 Joutui psykiatrisen sairaalan suljetulle osastolle, koska oli vaarallinen sekä itselleen että ulkopuolisille.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »