fbqVanhat seksiskandaalit hiertävät! Kuningatar Elisabet ei hyväksy Andrew'n ja Fergien uusiosuhdetta! | Seiska
Elisabet vastustaa poikansa suhdetta.

Vanhat seksiskandaalit hiertävät! Kuningatar Elisabet ei hyväksy Andrew'n ja Fergien uusiosuhdetta!

Hllwd | 08.06.2019 19:04

Kuningatar Elisabetin kolmas lapsi, prinssi Andrew, 59, ja Sarah Ferguson, 59, vihittiin 33 vuotta sitten vuonna 1986. Elisabetia tosin arveluttivat miniän taustat, sillä tämä oli lähtöisin avioeroperheestä.

Kuninkaallisesta loistosta, kahdesta tyttärestään ja rakastavasta miehestään huolimatta Fergie oli onneton. Andrew oli muun kuninkaallisperheen tavoin paljon edustustehtävissä, joita toki myös vaimolle riitti. Andrew palveli myös laivaston joukoissa helikopterilentäjänä.

Fergie ja Andrew vihittiin 1986, ja liitto päättyi virallisesti 1996 neljän asumuserovuoden jälkeen.
Fergie ja Andrew vihittiin 1986, ja liitto päättyi virallisesti 1996 neljän asumuserovuoden jälkeen.

 

Lue myös: Ex-pari edusti yhdessä! Seksiskandaalin ryvettämä herttuatar Sarah Ferguson ja prinssi Andrew rakastuivat uudelleen!

Yllätys aamiaispöydässä

Jo kuusi vuotta häiden jälkeen Fergie ajautui toisen miehen syliin. Intohimon kohde oli hänen henkilökohtainen varainhoitajansa, amerikkalainen John Bryan. Kaksikko paparazzattiin imeskelemässä toistensa varpaita Ranskan St Tropez'ssa vuonna 1992. Tilannetta pahensi se, että pikkuprinsessat leikkivät vieressä hiekkakakkuleikkejään.

Skandaali lävähti viikkoa myöhemmin aamiaispöytään The Sun -lehden muodossa Balmoralissa, jonne kuninkaallinen perhe oli kokoontunut viettämään yhteistä lomaa.

Kuningattaren lempipoika oli julkisesti häpäisty pahimmalla mahdollisella tavalla! Fergielle näytettiin ovea, vaikka Andrew olisi antanut syrjähypyn anteeksi. Hänen onnistui puhua vanhempansa ympäri, että Fergie sai pitää edes Yorkin herttuattaren arvonimensä.

Lue myös: Kohuherttuatar Sarah vihdoin omillaan - muutti ex-miehensä kartanosta!

Miljoonavelat niskassa

Fergie on yrittänyt ansaita elantonsa itse, mutta huonolla menestyksellä. Hän on muun muassa poseerannut Painonvartijoiden mallina, kirjoittanut lastenkirjasarjaa sekä kolumneja, joita myös Seiska julkaisi 1990-luvun lopussa.

Herttuattaren kerrotaan uivan miljoonaveloissa, eikä hän selviäisi ilman ex-miehensä tukea. Yksi monista skandaaleista syntyi viimeksi kuusi vuotta sitten, kun Fergie yritti rahastaa yli puolta miljoonaa euroa liikemieheksi naamioituneelta toimittajalta. Summalla ”liikemies” olisi päässyt puheväleihin prinssi Andrew’n kanssa.

Fergie ja Andrew käyttäytyivät kuin aviopari konsanaan toukokuun puolivälissä juhlituissa Lady Gabriella Windsorin ja Thomas Kingstonin häissä.
Fergie ja Andrew käyttäytyivät kuin aviopari konsanaan toukokuun puolivälissä juhlituissa Lady Gabriella Windsorin ja Thomas Kingstonin häissä.

 

Lue myös: Paparazzi bongasi: herttuatar Sarah Ferguson iski varatun miehen?!

Pääsi yhteiskuvaan

Fergie ja Andrew eivät ole eron jälkeen löytäneet uusia kumppaneita vaan viettävät kaiken mahdollisen ajan keskenään perhelomia myöten.

Ex-anoppi on jo heltynyt sen verran, että Fergie sai oman kutsun prinssi Harryn ja Meghanin häihin vuosi sitten. Ja kun herttuaparin Eugenie-tytär vihittiin, pääsi Fergie takaisin kuninkaalliseen yhteispotrettiin.

Tämän vuoden puolella he ovat edustaneet pariskuntana muun muassa F1:n Bahrainin osakilpailuissa ja Andrew’n sukulaistytön, Lady Gabriella Windsorin häissä.

– He eivät enää koskaan voi olla virallisesti aviopari, eivät ainakaan kuningattaren elinaikana, hovin sisäpiiriläinen vuodatti The Mirror -lehdessä pari viikkoa sitten.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!