fbq
Hllwd
30.09.2017 14:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Lady Gaga
Vakava sairaus vaarantaa Lady Gagan uran: kiertue jäissä - sietämättömät kivut!
Hllwd
30.09.2017 14:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Poppari Lady Gagan, 31, oli tarkoitus saapua viime viikolla Eurooppaan kuukausia kestävän Joanne-maailmankiertueensa kanssa.

Kiertuetta jouduttiin kuitenkin lykkäämään peräti ensi vuodelle laulajan terveysongelmien vuoksi.

Lady Gaga kiidätettiin viime viikolla sairaalaan saamaan hoitoa sietämättömiin kipuihinsa. Hän kärsii fibromyalgiasta, joka aiheuttaa kipua lihaksissa ja sidekudoksissa.

Ilkeitä juoruja netissä

Lady Gaga ei ole salaillut aiemminkaan fyysisiä vaivojaan tai edes mielenterveysongelmiaan, jotka ovat jo vuosia vaikuttaneet laulajan elämään.

Kaikki yleisössä eivät ole suhtautuneet myönteisesti tähden avoimuuteen.

– En käytä kärsimys-sanaa saadakseni sääliä tai huomiota. Olen pettynyt, kun ihmiset vihjailevat, että käyttäydyn dramaattisesti, keksin kaiken tai esitän uhria päästäkseni eroon kiertueesta, Lady Gaga kirjoitti Instagramissa.

"Kerään voimia"

Koskettavasti Lady Gaga selitti arvostelijoilleen, miten sairaus ja krooninen kipu ovat vieneet häneltä mahdollisuuden elää normaalia elämää. Ne vaikuttavat auttamattomasti myös työhön, jota laulaja rakastaa.

– Sairaus estää minua tekemästä sitä, mitä eniten rakastan: esiintymistä faneilleni. Odotan pääseväni kiertueelle, mutta nyt minun pitää olla lääkärien kanssa ja kerätä voimia, jotta voin esiintyä teille seuraavat 60 vuotta ja kauemminkin, Lady Gaga lähetti terveisinä sairaalavuoteesta.

Lady Gaga

Pelko lapsettomuudesta

Kiertueen keskeytyminen ei ole laulajatähden ainoa huoli. Lady Gaga pelkää, että unelma omasta perheestä jää toteutumatta.

Netflixin Gaga: Five Foot Two -uutuusdokumentissa poppari pohtii, pystyisikö hänen kehonsa kantamaan lasta.

– Tiedän, että voisin tulla raskaaksi. Mutta miten lonkkani kestäisivät sen.