fbq
Hllwd
08.06.2019 20:18
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Penelope Cruz muotipoliisin syynissä.
Uuh! Näyttelijäkaunotar Penélope Cruz suosii ökyluksusta pukeutumisessaan – lue Seiskan muotipoliisin arvio!
Hllwd
08.06.2019 20:18
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Espanjalainen näyttelijä Penélope Cruz, 45, sai vuonna 2009 Oscarin parhaasta sivuosasta Woody Allenin elokuvassa Vicky Cristina Barcelona.

Ansiokkaan näyttelijäuransa lisäksi hän on ollut pitkään myös L’Oréalin mainoskasvo ja ollut mallina muun muassa muotisuunnittelija Ralph Laurenille.

Taivaallinen hellemekko!

Penélope Cruz

Penélopelle sopii väri kuin väri, mekko kuin mekko. Myös suomalaisnaiset suosivat kesähelteillä tällaista hulmuavaa helmatyyliä. Tämä sinitaivaskuvioinen silkkiluomus on Chanelin mallistoa.

Arvosana: 9

Joutsenpuku hätkähdytti!

Penélope Cruz

Penélope hätkähdytti lainahöyhenissään viime vuoden Emmy-gaalassa, jossa hän oli palkintoehdokkaana roolistaan Donatella Versacena muotisuunnittelija Gianni Versacesta kertovassa tv-sarjassa. Cruz oli pukeutunut Chanelin muhkeaan joutsenasuun eikä kumarrellut kilpailevan muotitalon suuntaan.

Arvosana: 7+

Lue myös: Vau, Penélope Cruz paljasti pintaa espanjalaisessa elokuvagaalassa - kuvat!

Hopea ei ole häpeä!

Penélope Cruz

Chanelin muotitalo luottaa vuodesta toiseen Hollywoodin kestotähteen ja puetuttaa tämän ylle välillä rohkeitakin värejä. Hopea sopii harvalle, mutta Penélopelle täydellisesti. Kahdesta osasta muodostuva tiimalasipuku tuo kauniisti esille näyttelijän kurvikkaat piirteet ja muodot.

Arvosana: 10

Punainen paljastaa temperamentin!

Penélope Cruz

Penélope osaa edustaa arkisestikin, mutta Chanelista hän ei mielellään luovu. Mustat nahkahousut ja nilkkurit sekä punainen villajakku ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihastuttava yhtälö. Punainen pukee temperamenttista Penélopea, jota puoliso Javier Bardemkin kuvailee varsinaiseksi sisupussiksi.

Arvosana: 8

Lue myös: Tähtien kuumat sisarukset - kumpi on hotimpi?!

Kurvit piiloon raidoilla!

Penélope Cruz

Kesän trendi on, että helmojen pitää yltää nilkkaan, mutta käsivarret saavat olla paljaina. Chanel suosii tällä hetkellä mallistossaan mustaa, valkoista ja raitaa. Tämä kokonaisuus maksaa yli 5 000 euroa. Yhdistelmä peittää liikaa espanjalaistähden treenattua uumaa, eikö vain?

Arvosana: 6½

Kaunotar ei koruilla koreile!

Penélope Cruz

Penélope hämmästytti yleisöä tammikuussa Golden Globe -gaalassa saapumalla punaiselle matolle Ralph & Russon upeassa iltapuvussa. Rumat ne vaatteilla koreilee, mutta Penélope ei koruillakaan. Pelkkä vihkisormus ei ehkä tällä kertaa ollut paras valinta, siitä pari miinusta.

Arvosana: 9+

Tilaa Seiskan uutiskirje! »