Hllwd
Katso kuva!

Uskoisitko, miltä kauhurokkari Alice Cooper näyttää arkielämässä? Häkellyttävä kuva! ”Minulla ei ole paheita!”

29.05.2018 19:01

Teatraalisen rockin edelläkävijä Alice Cooper, 70, on keikkailut lähes 60 vuotta ja paahtaa yhä tauotta ympäri maailmaa. Lavashow on vuosien varrella sisältänyt runsaasti tekoverta, giljotiineja, käärmeitä ja sähkötuoleja.

Kauhurockin kuningas tuo Suomeen todellisen superorkesterin. Hollywood Vampires -yhtyeessä kitaristeina vaikuttavat Aerosmith-legenda Joe Perry, 67, ja megatähti Johnny Depp, 54.

​Alice Cooper on rockmusiikin teatraalisuuden edelläkävijä. Hänen hurjat lavashow'nsa aiheuttivat aikoinaan jopa mielen-osoituksia. ​
Alice Cooper on rockmusiikin teatraalisuuden edelläkävijä. Hänen hurjat lavashow'nsa aiheuttivat aikoinaan jopa mielen-osoituksia.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Himogolffari

Alice Cooper -hahmon takana Vincent Damon Furnierin elämä on jotain ihan muuta kuin kauhuteatteria. Hän on syvästi uskovainen ja himogolffari.

– Olen ollut naimisissa 42 vuotta, lapseni ovat upeita, taloustilanteeni on hyvä ja voin hyvin. Minulla ei ole edes paheita, mies hehkuttaa.

Vapaa-aikana Alice pyörittää vähäosaisille nuorille tarkoitettua hyväntekeväisyysjärjestöä ja pelaa golfia joka päivä.
Vapaa-aikana Alice pyörittää vähäosaisille nuorille tarkoitettua hyväntekeväisyysjärjestöä ja pelaa golfia joka päivä.

Eläkkeelle hän ei haikaile.

– Jos joskus soitan konsertin, eikä kukaan tule paikalle, on aika lopettaa. Tällä hetkellä keikat ovat loppuunmyytyjä. Mitä minä tekisin, jos en keikkailisi. Pelaisin golfia joka päivä?

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!