fbq
Hllwd
07.01.2020 18:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
salma hayek thumb
Uhkeus edellä! Katso nämä tyylinäytteet Golden Globe -gaalasta - Salma Hayekin asun yläosa kuin turboahdettu bikini! Kuvat!
Hllwd
07.01.2020 18:06
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Elokuva- ja televisioalan eleganttia Golden Globea juhlistettiin jälleen. Supertähtiä tursuava juhlallisuus kerää vuosittain median huomion, kun julkkikset pistävät asuillaan parastaan.

Tyypillisesti Golden Globeissa on nähty maltillisia ja tilaisuutta kunnioittavia iltapukuja, mutta osa kutsuvieraista repäisi näyttävillä asuillaan. Seiskan muotipoliisi arvioi, keiden julkkisten uhkea asu oli hitti, ja kenen huti.

Eleganssi kokonaisuus!

salmahayek
salmahayek

Meksikon menestyneimmäksi näyttelijäksi tituleerattu Salma Hayek, 53, edusti tilaisuudessa Guccin sinivalkoisessa luomuksessa. Yleinen ohje on, että iltapuvuissa kannattaa korostaa parhaimpia puoliaan - ja sen Salma on totisesti tehnyt. Antavaa rintamusta tasapainottaa mekon maltillinen halkio. Upean kokonaisuuden kruunaavat siniset korvakorut. 

Arvosana: 9

Asun viimeistely ei imartele!

katherine

Entinen Disney-tähti Katherine Mcnamara, 24, herätti huomiota erikoisella asuvalinnallaan. Puoliksi klassista tyyliä noudattava asu ei kuitenkaan säväytä. Puvun pallokuviot tuovat lähinnä mieleen ajatuksen, että pukuun ei keksitty muulla tapaa katseenkiinnittäjää. Myös nännilappu vilkkuu ikävästi läpinäkyvän kankaan alta. Kokonaisuuden pelastajana toimii Katherinen silmämeikki, joka sopii hyvin yhteen tähden pastellinsävyisten hiuksien kanssa.

Arvosana: 6

Kunnioittava asuvalinta!

patricia

patricia

Parhaan lyhytelokuvan naissivuosan Golden Globen voittanut Patricia Arquette, 51, kunnioitti tilaisuutta pukeutumisellaan. Kantajalleen sopiva musta mekko kullansävyisine yksityiskohtineen oli omiaan sopimaan yhteen palkintopystin kanssa. Lyhyet kyntensä Patricia oli lakannut asuun sopivalla tavalla mustaksi. Patrician vapaana liehuvat vaaleat laineet sekä suhteellisen luonnollinen silmämeikki olivat omiaan luonnollisen, mutta elegantin lookin luomisessa.

Arvosana: 8,5

Kuumaakin kuumempi!

kerry

Wau! Skandaali-sarjan pääroolia näyttelevä Kerry Washingtonin, 42, seksikäs asuvalinta on todellinen katseenvangitsija. Epävarmemmalla henkilöllä rohkean jakkutakin ja hameen yhdistelmä voisi näyttää kömpelöltä, mutta Kerry onnistuu niin sanotusti "räjäyttämään pankin". Kuumaa asua boostaa kirkkaan punainen huulipuna.

Arvosana: 10

Kymmenen vuotta myöhässä!

ashlee

Tämä look ei imartele kantajaansa. Ashlee Simpsonin, 35, vahva silmämeikki yhdistettynä tähän niukkaan mekkoon olisi toiminut kymmenen vuotta sitten. Rintoja peittävät mustat kaistaleet ovat liian kapeat, joka saa asun näyttämään lähinnä halvalta. Vaikka pastellinsävyt ovat tällä hetkellä muodissa, ei hailakka oranssi toimi myöskään Ashleen ihonvärin kanssa yhteen. 

Arvosana: 5

Erikoinen asu kiinnostaa!

gwyneth
gwyneth

Ikoninen näyttelijä Gwyneth Paltrow, 47, on tämän vuoden asuyllättäjä! Maanhenkinen mekko on erikoisuudessaan kiinnostava - ja taatusti massasta erottuva. Muoti-ikonina tunnettu Gwyneth kruunaa asunsa hopeisilla koruilla, jotka tuovat asuun glamouria.

Arvosana: 9,5

Tilaa Seiskan uutiskirje! »