kate hudson ja danny

Tytär saa nimensä isoisänsä mukaan - Kate Hudsonin ja Danny Fujikawan tytär syntyi keskiviikkona!

Hllwd | 04.10.2018 17:07

Näyttelijä Kate Hudson, 39, ja muusikko Danny Fujikawa, 39, saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tiistaina 2.10. Tieto syntymästä tuli julkisuuteen keskiviikkona Hudsonin Instagram-päivityksessä. 

- Hän on täällä, päivityksessä luki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s here 💕

Henkilön Kate Hudson (@katehudson) jakama julkaisu

- Päätimme laittaa tyttäremme nimeksi Rani, hänen isoisänsä Ron Fujikawan mukaan. Ron oli hyvin erityinen henkilö ja me kaikki kaipaamme häntä kovasti. Tyttären nimeäminen hänen mukaansa on kunnia, Hudson kirjoittaa Instagramissa. 

Kate ja Danny alkoivat seurustelemaan vuonna 2016, mutta ovat tunteneet toisensa jo 15 vuotta yhteisten ystävien kautta.

Lue: Kate Hudson vahvisti suhdehuhut: pussaili muusikkorakastaan – kuva!

Katella on myös edellisistä suhteistaan kaksi lasta Bingham, 7, jonka isä on muusikko Matt Bellamy ja muusikko Chris Robinsonin kanssa Ryder, 14. Näyttää siltä, että lapsia on tehty seitsemän vuoden sykleissä. 

Hudson syntyi Kaliforniassa ja hänen äitinsä on näyttelijä Goldie Hawn ja isänsä näyttelijä-muusikko Bill Hudson. Vanhemmat erosivat, kun Kate oli puolitoistavuotias ja hänen isäpuolekseen tuli näyttelijä Kurt Russell, joka on aina ollut hyvin läheinen Katelle.

kate, kurt, goldie

Lähteet: Toofab ja People

Teksti:Sari Koskinen
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!