Katso kuvat!
tyga ja kylie

Tygan uusi valloitus on Kylie Jennerin kaksoisolento – kaunottaren kroppakin kuin veistos!

20.11.2019 07:00

Vaikuttaa siltä, että kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerillä on heikko kohta menestyneisiin amerikkalaisräppäreihin. Muutama vuosi sitten hän erosi Tygasta ja sen jälkeen hän aloitti seurustelusuhteen Travis Scottin kanssa. Suhde päättyi muutama kuukausi sitten.

Amerikkalaismedian mukaan Kylie on eronsa jälkeen viettänyt aikaa ex-miehensä Tygan kanssa, mutta suhteen laatu on sisäpiirin tietojen mukaan kaverillinen.

Lue lisää: Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott: Ero!

Moni kuitenkin hieraisi silmiään viime viikolla, kun Tyga paparazzattiin tummahiuksisen kaunottaren kanssa. Kuvan perusteella auton pelkääjän paikalla istuu nimittäin Kylie Jennerin kaksoisolento. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Ana Beatriz Boaretto (@anaboaretto) jakama julkaisu

Nyt naisen henkilöllisyys on selvinnyt. TMZ:n mukaan kurvikas Ana Beatriz ja Tyga ovat viettäneet aikaa jo toukokuusta lähtien. 

Paparazzikuvan perusteella Ana on kuin ilmetty Kylie eivätkä yhteneväisyydet lopu vain kasvoihin. Analla on nimittäin vähintäänkin yhtä upea vartalo kuin kuuluisalla kaksoisolennollaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lets go somewhere private lay low in the villa

Henkilön Ana Beatriz Boaretto (@anaboaretto) jakama julkaisu

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!