Hyppää pääsisältöön
Ihmisilta menee Kyle MacLachlan ja roolihahmo sekaisin.

Twin Peaks -tähti Kyle MacLachlanille kuittaillaan impotenssista: ”Toivottavasti saat sen vielä nousemaan!”

Näyttelijä Kyle MacLachlan, 58, esitti 1990-luvun kulttisarjassa Twin Peaksissä päähenkilöä agentti Dale Cooperia. Sarjan fanit muistavat toiselta kaudelta lausahduksen: ”Näemme taas 25 vuoden päästä”, mikä sai monet fanit odottamaan kolmatta kautta. Odotus palkittiin lopulta tänä vuonna, kun HBO Nordic esitti tuoreen kolmannen kauden kesällä, ja nyt Sub-kanava tekee samoin.

Lue myös: Twin Peaks -tähteä epäillään tyttöystävänsä murhayrityksestä!

Monte Carlon televisiofestivaaleilla uutta kautta mainostanut Kyle kertoo rooliin palaamisen olleen hieno hetki.

– Cooperin mustaan pukuun pukeutuminen oli maagista, ja suhtauduin siihen kuin rituaaliin. Pukeuduin hitaasti, ja kuvittelin muuttuvani taas Cooperiksi.

Fanit muistavat

Vaikka Kyle tunnetaan parhaiten Twin Peaksistä, on hänellä ollut muitakin ikimuistoisia rooleja. Sinkkuelämää-sarjassa hän oli Charlotten ensimmäinen aviomies Trey, ja Täydellisissä naisissa hän esitti Breen siippaa Orsonia, joka joutui onnettomuuden vuoksi pyörätuoliin.

Lue myös: Ikoninen Twin Peaks -kaunotar pilasi kasvonsa kauneusleikkauksilla - tunnistaisitko karuista kuvista?

Kylen mukaan hänet tunnistetaan edelleen monista rooleista.

– Tällä hetkellä saan tietenkin kuulla eniten Twin Peaksistä, mutta varsinkin New Yorkissa minut pysäytetään usein Sinkkuelämää-sarjan takia.

Kyle kertoo, että toisinaan ihmisillä menevät sekaisin tosielämän Kyle ja roolihahmot.

– Newyorkilaiset ovat kaikkea paitsi ujoja. Kerran eräs ovimies huikkasi perääni, että olen pahoillani vaivastasi, toivottavasti saat sen vielä nousemaan, Kyle naurahtaa ja viittaa Sinkkuelämän Treyn erektiohäiriöön.


Teksti:
Ida Kankaanpää
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!