fbq
Hllwd
16.12.2020 17:24
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Tom Cruise
Tom Cruise uhkaili Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauspaikalla ─ raju äänite leviää netissä
Hllwd
16.12.2020 17:24
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijätähti Tom Cruise, 58, menetti malttinsa pahemman kerran uuden Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa.

Elokuvan tuottajana ja näyttelijänä toimiva Tom pauhasi työryhmäläisilleen, kun hän näki heidät kuvauspaikalla liian lähekkäin. The Sun julkaisi paikan päältä saadun ääninauhan, joka on levinnyt mediassa ympäri maailmaa.

- Jos teette vielä näin, olette v*tun mennyttä, Tomin kuullaan uhkailevan.

Äänitteestä voi myös päätellä, että hän sättii useampaa kuin yhtä ihmistä. Hän ilmaisee myös turhautumistaan elokuva-alan koronasta johtuvaan ahdinkoon.

- Tämä v*itun elokuvan tekoa ei lopeteta! Onko selvä? Jos vielä nään teidät tekevän näin, olette v*tun mennyttä, hän jatkaa.

EI SÄÄSTELLYT SANOJAAN

Tom avasi sanaisen arkkunsa, kun näki kaksi työryhmäläistä seisomassa alle kahden metrin päässä toisistaan näyttöpäätteiden luona.

Välikohtauksesta nousi välittömästi kohu, kun brittilehti The Sun julkaisi hallussaan olleet ääninauhat tilanteesta. Niiden aitouden on varmistanut Variety-lehdelle kaksi tuotantoryhmää lähellä olevaa henkilöä. 

Nauhalla kuullaan tähtinäyttelijän vuolasta ärähtelyä kaikkiaan kolmen ja puolen minuutin verran. Kiroileva Tom ei säästellyt sanojaan, kun hän torui työntekijöitä Lontoon Leavesdenissa sijaitsevalla studiolla.

Tom Cruise
Tom on nähty kuluneen vuoden aikana useasti kuvausten tiimellyksessä. Hän on pitänyt huolta kasvomaskin käytöstä ja laittanut joskus kaksikin maskia päällekkäin.

HALUAA PITÄÄ KUVAUKSET KÄYNNISSÄ

Elokuvan teko on myöhästynyt korona takia jo useaan otteeseen. Esimerkiksi lokakuussa kuvausryhmän sisällä todettiin useita koronatartuntoja, mikä viivästytti aikataulua.

Vaikka elokuvaa on kuvattu tänä vuonna muun muassa Norjassa ja Italiassa, Tom on pyrkinyt parhaansa mukaan pitämään kuvaukset käynnissä.

Lue myös: Tom Cruisen Mission Impossible -elokuvalla vastoinkäymisiä: Kuvaukset tyssäsivät kuin seinään – supertähti majoitti 400 työntekijää ökyjahdille!

Mission: Impossible 7 -elokuvan on tarkoitus ilmestyä ensi vuoden marraskuussa. Sen ohjaaja on Christopher McQuarrie. Kuusi aiempaa elokuvaa ovat tuottaneet arviolta yli 3 miljardia euroa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »