Toimittajasta tuli kuningatar, yh-äiti hurmasi tulevan kuninkaan – muistatko nämä kuninkaallisten kohusuhteet?!

Hllwd | 14.01.2020 21:02

Letizia Ortiz Rocasolana oli sanavalmis, kuvankaunis 30-vuotias uutistoimittaja, kun hän tapasi 35-vuotiaan kruununprinssi Felipen lehdistöillallisilla 2002. He rakastuivat heti ja seurustelivat puoli vuotta salaa, kunnes virallistivat kihlauksen.

Felipe ja Letizia

Häitä juhlittiin vain puolitoista vuotta ensitapaamisen jälkeen. Vanhoilliset espanjalaiset hyväksyivät liiton, vaikka Letizialla oli takanaan vuoden kestänyt avioliitto. Nyt ex-toimittaja kantaa kuningattaren kruunua.

Lue myös: Vau! Espanjan kuningatar Letizia kohautti superseksikkäällä pukeutumisella – kuva!

Yh-äiti hurmasi tulevan kuninkaan!

Mette-Marit ja Haakon

Norjan kruununprinssi Haakon ja yökerhotarjoilijana työskennellyt Mette-Marit Tjessem Høiby tapasivat vuonna 1999 yhteisten ystäviensä kautta. Haakon rakastui syvästi vaaleaverikköön, vaikka tiesi, että tällä on 2,5-vuotias Marius-poika, jonka isä on narkkari. Norjalaiset paheksuivat aluksi suhdetta, mutta 20 vuodessa Mette-Maritista on tullut yksi rakastetuimmista norjalaisista kuninkaallisista.

Lue myös: Kuva! Norjan kruununprinsessa Mette-Marit herätti huomiota sateenkaarikengillä Pride-kulkueessa!

Tanska sai prinsessan Aasiasta!

Joachim ja Alexandra

Tanskan prinssi Joachim oli vain 25-vuotias, kun hän rakastui Hongkongissa syntyneeseen, itseään kuusi vuotta vanhempaan liikemiesperheen tyttäreen Alexandra Manleyyn. Avioliitto kesti yhdeksän vuotta, mutta Alexandra säilytti prinsessan tittelin eron jälkeenkin. Hänet alennettiin kreivittäreksi avioiduttuaan toistamiseen vuonna 2007. Tämäkin suhde päätyi eroon.

Lue myös: Kohueron tausta paljastui: Pettäjämies vei Tanskan kreivitär Alexandran miljoonaomaisuuden!

Yhdeksän vuoden taistelu!

Harald ja Sonja

Norjan kuningas Harald oli ensimmäisiä eurooppalaisprinssejä, jotka rikkoivat ikiaikaista perinnettä naimalla säädyltään alempiarvoisen. Ompelijan ja räätälikoulutuksen saanut Sonja Haraldsen oli kasvanut porvarisperheessä, eikä häntä hyväksytty hoviin moneen vuoteen. Kruununprinssinä ollutta Haraldia uhkasi jopa valtaistuimen menetys. Rakastavaiset kuitenkin pitivät päänsä, ja häitä juhlittiin 1968, jolloin he olivat olleet yhdessä jo yhdeksän vuotta.

Lue myös: Norjan kuningaspari Haraldin ja Sonjan salaisesta lemmenpesästä museo – kuva!

Rakkaustarina à la Hollywood!

Rainier ja Grace

Monacon ruhtinas Rainierin isoäiti oli lähteestä riippuen joko ilotyttö tai kabareetanssija. Rainier, jolla on värikäs sukutausta, ei yrittänytkään naida ketään eurooppalaista aatelisneitoa. Hän 32-vuotias, kun hän tapasi 26-vuotiaan Hollywood-kaunottaren Grace Kellyn, joka oli urastaan huolimatta melko siveä, eikä perhetaustalta löytynyt skandaaleita. Avio-onnea kesti vaihtelevasti 26 vuotta Gracen traagiseen kuolemaan asti.

Lue myös: Grace Kellyn kuolemasta 35 vuotta - ruhtinas Albert: Kesti vuosia selvitä surusta!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press, Lehtikuva, Billed-Bladet, Aller Media DK ja Aller Media NO
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!