Katso kuva!
Prinssi Andrew'n ja Koo Starkin suhde aiheutti skandaalin.

Tältä skandaaliprinssi Andrew'n ex-rakas Koo Stark näyttää nyt – kuva!

22.02.2020 19:02

Brittihovin skandaalirakas Koo Stark, 63, on pitänyt 1980-luvun prinssi Andrew -seikkailunsa jälkeen matalaa profiilia Lontoossa. Viime viikolla Koo kuitenkin päätyi pitkästä aikaa paparazzin linssiin.

Viehättävästi harmaantunut ja ryhdikäs Koo oli artesaanileipomo Baker And Spicen liikkeessä kotikonnuillaan Lontoon Chelseassa. Hän näki autossa ohi ajavan tutun, jota hän kuvassa tervehtii hymyillen, käsissä kun on leipuriliikkeen kantamuksia.

Kathleen Norris Stark on älykäs, eläkeikää lähestyvä valokuvaaja.
Kathleen Norris Stark on älykäs, eläkeikää lähestyvä valokuvaaja.

 

Lue myös: Seksiskandaalin ryvettämä prinssi Andrew vajosi sotasankarista brittihovin hylkiöksi – 60 vuotta täyttävän prinssin suurimmat kohut!

Koo, oikealta nimeltään Kathleen Norris Stark tapasi prinssi Andrew'n sokkotreffeillä vuonna 1981. Parin suhde oli kuumaakin kuumempi, mutta lopulta lehdistön paine oli liikaa sekä Koolle itselleen että hoville. Saarivaltion lehdistö näkee yhä edelleen märkiä päiväunia siitä, että Koo paljastaisi kulissien taustat julkisuudessa.

SEISKA 50/2019 Prinssi Andrew'n ja Koo Starkin suhde oli itseoikeutetusti mukana, kun Seiska teki koosteen brittihovin kohuista.
SEISKA 50/2019 Prinssi Andrew'n ja Koo Starkin suhde oli itseoikeutetusti mukana, kun Seiska teki koosteen brittihovin kohuista.

 

Lue myös: Seksiä alaikäisen kanssa?! Ex-rakas alasti valkokankaalla – kuningatar Elisabetin jälkikasvu tehtailee skandaaleita!

Brittihovi oli kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa viehättynyt älykkäästä Koosta. Andrew on myöskin Koon vuonna 1997 syntyneen lapsen kummisetä.

Entinen prinssin rakastajatar on elättänyt itsensä jo nelisenkymmentä vuotta arvostettuna valokuvaajana. Yksi hänen ensimmäisistä näyttelyistään koostui kuvista, jotka hän oli ottanut itseään kuvaavista paparazzeista.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Juha Aaltonen
Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!