Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
cristiano ronaldo

Tällaista veistosvartaloa Cristiano Ronaldon naisystävä saa kopeloida - huh, mikä kolli!

Espanjalainen Georgina Rodríguez on yksi maailman onnekkaimmista naisista, mikäli sattuu arvostamaan kauniita miesvartaloita. Georginan aviomies on nimittäin huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldo, jonka tuore Instagram-valokuva saa kenet tahansa miettimään kuntoilua edes hetkeksi. 

Lue lisää: Huhhuh! Ronaldon tyttöystävä säväytti Venetsian filmifestivaaleilla pakarat paljastavassa läpinäkyvässä iltapuvussa - katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sem filtro 😎

Henkilön Cristiano Ronaldo (@cristiano) jakama julkaisu

Viiden valokuvan sarjassa Cristiano esittelee veistosmaista vartaloaan useissa eri asennoissa, kameraan ja sen ohi katsoen. 

Huomio kiinnittyy myös siihen, että lähes omahyväisen hymyn omaava mies nauttii auringonpaisteesta uimahousuissa tai boksereissa, jotka tietenkin kantavat Ronaldon nimeä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué bien sienta un abrazo caliente cuando tienes frío❣️ #TeAmo @cristiano

Henkilön Georgina Rodríguez (@georginagio) jakama julkaisu

Espanjalainen voimapari on pitänyt yhtä jo reilut kaksi vuotta. Georgina työskenteli ennen Guccilla, mutta suhteen paljastuttua fanit rynnivät liikkeeseen ottamaan salakuvia. Tämä taas aiheutti sen, että Georgina sai potkut unelmiensa työpaikasta. 

Loppu hyvin kaikki hyvin, sillä parin on odotettu ilmoittavan kihlauksesta aivan pian. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press ja instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!