fbq
Hllwd
25.08.2020 08:42
Teksti: Carmen Heikkilä|Kuvat: All Over Press & Instagram
Halle Berry
Tällaiseen bikinivideoon ei moni 54-vuotias kykene: Halle Berry on tyrmäävässä kunnossa, ja skeittaakin vielä - katso!
Hllwd
25.08.2020 08:42
Teksti: Carmen Heikkilä|Kuvat: All Over Press & Instagram

Reilu viikko sitten 54 vuotta täyttänyt ikinuori ja häikäisevän kaunis Halle Berry julkaisi instagramissaan hiljattain kuvan, jossa hän rullaa skeittilaudalla pitkin katua bikineissä ja t-paidassa pitkä auringon raidoittama surffitukka valtoimenaan.

Valloittava kuva on villinnyt Hallen fanit ja suitsutuksille näyttelijättären nuorekkaasta ja raikkaasta habituksesta ei näy loppua.

Lue myös: Höyhenet vieköön! Upea Halle Berry puki itselleen tyynyyn mekoksi – supersuosittuun some-haasteeseen on hurahtanut kotimaisetkin julkkikset!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

54....life just gets better and better! 🌈✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Suurta ihastusta herättäneessä kuvassa oman säväyksen tekee kaunis sateenkaari ja Oscar-voittaja kirjoittikin kuvan saatesanoiksi: " 54 ja elämä vain paranee ". 

Skeittaamisesta innostunut Halle julkaisi skeittivideon itsestään kuukausi sitten, johon hän liitti tekstin jossa hän kehotti seuraajiaan ja fanejaan pitämään hauskaa urheillessa. Hallen uusimpia somejulkaisuja on myös tyrmäävän upea video, jossa hän poseeraa rannalla mustissa bikineissään, eikä näytä vanhentuneen tai rupsahtaneen vuosikymmenten saatossa tuumankaan vertaa. 

Katso myös: Jopas, Halle Berry tanssi sateessa ilman rintaliivejä – mitä valkoisen topin alta näkyikään!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Hallen tähdittämä odotettu uutuuselokuva Bruised saa ensi-esityksensä nyt syyskuussa Toronton filmifestareilla. Entistä vapaaottelijaa elokuvassa esittävä Berry loukkaantui elokuvan kuvausten taistelukohtauksessa, koska halusi tehdä stunttikohtauksetkin itse.

Elokuvan tuottaja Brian Pitt joutuikin lähettämään lieviä vammoja saaneen näyttelijättären pienelle tauolle elokuvan kuvauksien aikana. 

Lue myös: Näyttelijä Halle Berry liittyi syntymäpäivänsä kunniaksi "ei rintsikoita -klubiin"! poseeraa märässä t-paidassa: Katso kostea kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Upealla Hallella on kaksi lasta, tytär Nahla, 12, entisen poikaystävänsä Gabriel Aubryn kanssa sekä kuusivuotias Maceo jonka isä on Hallen kolmas aviomies Oliver Martinez.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »