fbq
Hllwd
07.11.2019 12:11
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Räppärin kommentit shokeerasivat.
T.I. järkytti fanit: Varmistaa tyttärensä neitsyyden vuosittain!
Hllwd
07.11.2019 12:11
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Räppari T.I. sai tuntea sosiaalisen median vihat niskassaan, kun hän ilmoitti varmistavansa säännöllisesti, että hänen tyttärensä on yhä neitsyt. Räppäri jakoi erikoisen paljastuksen Ladies Like Us-podcastissa.

Haastattelussa T.I. vakuutti tietävänsä, ettei hänen tyttärensä, 18-vuotias Deyjah Harris, ole harrastanut seksiä.

– Käymme vuosittain gynekologilla tarkastamassa, että hänen immenkalvonsa on ehjä. Voin sanoa, että hänen 18. syntymäpäivänään hänen immenkalvonsa oli yhä ehjä. 

Räppäriltä myönsi lisäksi, ettei hänen 15-vuotias poikansa tulisi koskaan joutumaan saman syyniin.

– Ajattelen varmasti eri tavalla pojan kohdalla. 

Somessa kuohui

Ymmärrettävästi räppärin vanhoilliset ajatukset saivat sosiaalisen median kuohumaan.

– Tämä normalisoi invasiivisuutta, jossa suostumus on vieras käsitys. Tämä vaikuttaa erittäin koersiiviselta toiminnalta, kirjoitti kirjailija Wagatwe Wanjuki.

“Twitterin gynekologina” tunnettu tohtori Jen Gunter muistutti, ettei immenkalvon tutkiminen ole toimiva menetelmä neitsyyden tarkistamiseksi. 

– Immenkalvo ei ole neitsyyden merkki. 50 prosentilla seksuaalisesti aktiivisista teini-ikäisistä immenkalvo on yhä ehjä. Immenkalvo on usein erittäin joustava.

T.I. ei ole kommentoinut somereaktiota. New York Postin mukaan Harris sen sijaan on "tykännyt" lukuisista kommenteista, joissa hänen isäänsä kuvaillaan "omistushaluiseksi", "kuvottavaksi" ja "kontrolloivaksi".

Lähde: New York Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »