Räppärin kommentit shokeerasivat.

T.I. järkytti fanit: Varmistaa tyttärensä neitsyyden vuosittain!

07.11.2019 12:11

Räppari T.I. sai tuntea sosiaalisen median vihat niskassaan, kun hän ilmoitti varmistavansa säännöllisesti, että hänen tyttärensä on yhä neitsyt. Räppäri jakoi erikoisen paljastuksen Ladies Like Us-podcastissa.

Haastattelussa T.I. vakuutti tietävänsä, ettei hänen tyttärensä, 18-vuotias Deyjah Harris, ole harrastanut seksiä.

– Käymme vuosittain gynekologilla tarkastamassa, että hänen immenkalvonsa on ehjä. Voin sanoa, että hänen 18. syntymäpäivänään hänen immenkalvonsa oli yhä ehjä. 

Räppäriltä myönsi lisäksi, ettei hänen 15-vuotias poikansa tulisi koskaan joutumaan saman syyniin.

– Ajattelen varmasti eri tavalla pojan kohdalla. 

Somessa kuohui

Ymmärrettävästi räppärin vanhoilliset ajatukset saivat sosiaalisen median kuohumaan.

– Tämä normalisoi invasiivisuutta, jossa suostumus on vieras käsitys. Tämä vaikuttaa erittäin koersiiviselta toiminnalta, kirjoitti kirjailija Wagatwe Wanjuki.

“Twitterin gynekologina” tunnettu tohtori Jen Gunter muistutti, ettei immenkalvon tutkiminen ole toimiva menetelmä neitsyyden tarkistamiseksi. 

– Immenkalvo ei ole neitsyyden merkki. 50 prosentilla seksuaalisesti aktiivisista teini-ikäisistä immenkalvo on yhä ehjä. Immenkalvo on usein erittäin joustava.

T.I. ei ole kommentoinut somereaktiota. New York Postin mukaan Harris sen sijaan on "tykännyt" lukuisista kommenteista, joissa hänen isäänsä kuvaillaan "omistushaluiseksi", "kuvottavaksi" ja "kontrolloivaksi".

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!