fbq
Hllwd
03.03.2020 10:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
muotiviikot
Syviä kaula-aukkoja ja housupukujen comeback! Katso filmitähtien tyylinäytteet Pariisin muotiviikoilta - Noomi Rapace käänsi päät!
Hllwd
03.03.2020 10:05
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Moni maailmantähti saapui Pariisiin muotiviikkojen satoa. Paikalla nähtiin muun muassa Game of Thrones -sarjasta tutut Maisie Williams, 22, ja Gwendoline Christie, 41. Maisie näyttäytyi kuvaajille kahdessa asukokonaisuudessa. Ensimmäinen oli lumista hankea muistuttava housupuku, jossa oli sinisävyinen ruutukuviointi. 

maisie Williams 02
Maisie Williams Pariisin muotiviikoilla 01. maaliskuuta 2020.

Maisien toinen asu oli hihaton kirkkaanpunainen housupuku, jossa huomio kiinnittyi kultaisiin nappeihin ja kiitävään kukkakuosiin.  

Maisie Williams
Maisie Williams Pariisin muotiviikoilla 01. maaliskuuta 2020.

Gwendoline erottui joukosta kaapumaisella mekolla, jossa oli vanhanaikainen pitsikaulus. Aivan kuin näyttelijän blondi hiuspehko hukkuisi asuun!

Gwendoline Christie
Gwendoline Christie Pariisin muotiviikoilla 01. maaliskuuta 2020.

Pohjoismaista kauneutta Pariisissa edusti ruotsalainen Noomi Rapace, 40, joka tunnetaan ennen muuta Millenium-trilogian Lisbeth Salanderina. Noomilla oli yllään harmaa, tyylikäs housupuku, joka korosti näyttelijän mallimaista vartaloa. Kuvassa Noomi venyttää takin kaula-aukkoa niin pitkälle, että hänen toinen rintansa tulee melkein esiin!

Noomi Rapace
Näyttelijä Noomi Rapace Pariisin muotiviikoilla 01. maaliskuuta 2020.

Pretty Little Liars -sarjan tähti Ashley Benson, 30, purjehti paikalle mustaa laivastotakkia muistuttavassa mekossa. Mekon kaula-aukko oli syvään leikattu, ja ylsi lähes napaan asti.Helma oli hyvin lyhyt. 

Ashley Benson
Näyttelijä Ashley Benson Pariisin muotiviikoilla 01. maaliskuuta 2020.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »