Sussexin herttuaparin suosio romahti! Catherine kiilasi kohu-Meghanin ohi!

Hllwd | 14.06.2020 11:13

Englantilaiset eivät ole antaneet prinssi Harrylle anteeksi, että tämä muutti vaimonsa kotimaahan USA:han, eivätkä he niele Harryn sydäntä särkevää selitystä, että tämä olisi menettää järkensä, jos olisi jäänyt vielä hetkeksikään Englantiin.

Lue myös: Maailmantähtiä naapureina! Tällainen on Los Angelesiin muuttaneiden prinssi Harryn ja Meghanin vuokrakämppä – kuva!

Nyt 200 000 Instagramin käyttäjää on jättänyt Sussexin herttuaparin seuraamisen. Jäljellä on vielä 1,1 miljoonaa uskollisinta fania.

Meghan oli vielä vuosi sitten paljon suositumpi kuin miehensä William-veljen vaimo, herttuatar Kate. Nyt viimemainitulla on somessa 1,4 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan tekevät paljastuskirjan! Näin kohupari elää Los Angelesissa – ”Harry on turhautunut tekemättömyyteen!”

Sussexin pariskunta kynäilee parhaillaan omaelämäkertaa Finding Freedom, jossa he lupaavat kertoa näkemyksensä ristiriidoista hovin suhteen. Kirja paljastanee, mistä Meghanin ja Katen välirikko johtui. Väitteen mukaa syynä on, että Kate halusi Meghanin kahden vuoden takaisiin häihin morsiusneidoille sukkahousut jalkaan. Meghan kuitenkin päätti, että lapset saavat kirmailla häissä paljain kintuin.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!