Sokkipaljastus Tanskan hovista: Prinssien perheillä välit poikki – kateus vaimojen välirikon taustalla!

Hllwd | 10.11.2018 14:29

Lapsuudessaan ja nuorina miehinä kruununprinssi Frederik, 50, ja prinssi Joachim, 49, olivat kuin paita ja peppu.

Nykyään on toisin – veljesten suhdetta kuvaillaan viileäksi. Puhevälejä ei ole, ja prinssit tapaavat toisiaan vain pakon edessä, useimmiten virallisissa edustustilaisuuksissa, kertoo Se og Hør -lehti.

Prinssien vaimot, kruununprinsessa Mary, 46, ja prinsessa Marie, 42, ovat sotkeutuneet veljesten riitoihin, mikä on johtanut ystävysten välirikkoon.

Ei kohtaamisia

Frederikin ja Joachimin suhde etääntyi heidän isänsä, prinssi Henrikin kuoleman jälkeen. Kädenvääntöä on ollut muun muassa Henrikin jälkeensä jättämästä Ranskan-linnasta, joka on molemmille prinsseille rakas.

Linna

Prinssien perheet ovat tehneet kaikkensa, jotta eivät joutuisi kohtaamaan kasvokkain.

Tilanne kärjistyi viime kesänä, kun kuningatar Margareeta, 78, kutsui poikansa vuosittaiseen perhepotrettiin Ranskaan. Joachim perheineen jätti kutsun väliin.

Eriarvoiset veljekset

Britanniassa puhutaan, että prinssi Williamin, 36, ja Harryn, 34, välejä hiertää epätasa-arvoinen asema hovissa – toisen elämää sanelevat velvoitteet, toinen pääsee helpommalla. Tanskassa uskotaan, että Frederikin ja Joachimin välillä olisi samankaltaisia ongelmia.

Kun Margareetasta aika jättää ja Frederik nousee hallitsijaksi, ei veljesten suhde ainakaan helpotu, hoviasiantuntija on pohtinut.

Kaunaa rouvien välillä

Kun Mariesta tuli Tanskan kuningasperheen jäsen, Mary otti hänet avosylin vastaan ja esitteli ystävilleen.

Tanskan kruununprinsessa Mary ja prinsessa Marie

Tanskalainen hoviasiantuntija selittää naisten välirikkoa kateudella. Marie haluaisi edustaa enemmän, kun taas Mary ei halua tämän sekaantuvan liikaa töihin.

Marien kerrotaan myös loukkaantuneen, ettei Mary osallistunut kaksi vuotta sitten hänen 40-vuotisjuhliin.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!