fbq
Hllwd
12.02.2018 16:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Kim Cattrall ja Sarah Jessica Parker
Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall todella vihaa kollegaansa Sarah Jessica Parkeria – viiltävä kirjoitus sosiaalisessa mediassa!
Hllwd
12.02.2018 16:18
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall ei säästellyt sanojaan lytätessään näyttelijäkollegansa Sarah Jessica Parkerin.

Kim Cattrallin veli Chris löydettiin kuolleena viime viikolla.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrallin suuri suru: kadonneeksi ilmoitettu veli löydettiin kuolleena

Suru-uutisen kerrottuaan Kim sai sosiaalisessa mediassa tuhansia viestejä, joilla hänen faninsa ja kollegansa halusivat muistaa näyttelijää perhetragedian keskellä.

− Haluan kiittää fanejani, ystäviäni ja Sinkkuelämää-kollegojani perheeni viime vuorokausina saamasta valtaisasta tuesta, Kim kirjoitti Instagram-tilillään viime viikon loppupuolella.

 

#SexandtheCity

Henkilön Kim Cattrall (@kimcattrall) jakama julkaisu

Yksi surunvalittelunsa lähettänyt oli Sinkkuelämää-sarjan tähti Sarah Jessica Parker. Kim ei kuitenkaan hyväksynyt kollegansa elettä. Hän julkaisi Instagram-kirjoituksen, jossa hän ei säästellyt sanojaan.

− En tarvitse rakkauttasi tai tukeasi tänä vaikeana aikana, Sarah Jessica Parker, Kimin julkaisemassa kuvassa luki.

− Äitini kysyi minulta tänään: ”Milloin tuo tekopyhä Sarah Jessica Parker jättää sinut rauhaan?” Sinun jatkuva yhteyden saamisen tavoittelusi on kivulias muistutus siitä, kuinka julma todella olit ja olet yhä edelleen. Saanen tehdä tämän sinulle erittäin selväksi (jos en ole jo tehnyt). Et ole osa perhettäni. Et ole ystäväni. Kirjoitan viimeisen kerran pyytääkseni sinua lopettamaan perheeni tragedian hyödyntämisen oman ”mukavan tytön” imagosi palauttamiseksi, Kim kirjoitti.

Sarah Jessica Parker ei ole kommentoinut Kimin kirjoitusta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »