fbq
Hllwd
29.07.2019 21:34
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Bushnell puhuu seksistä ja deittailusta työkseen.
Sinkkuelämää-kirjailija ja ikäkriisi: harkitsi alapään nuorennusleikkausta!
Hllwd
29.07.2019 21:34
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Candace Bushnell, jonka Sex and the City-kolumniin 1990-luvun megasuosittu Sinkkuelämää-sarja perustuu, ei arkaile puhua seksistä ja seksuaalisuudesta avoimesti. Uudessa kirjassaan, Is There Still Sex in the City?, 60-vuotias kirjailija ruotii ikääntyvien sinkkunaisten kohtamia haasteita.

Ero 

Bushnell erosi aviomiehestään, tanssija Charles Askegardista, vuonna 2012. Eropapereiden mukaan miehellä oli suhde toisen naisen kanssa. Bushnell pajastaa kirjassaan, että sinkkumarkkinoille palaaminen sai hänet harkitsemaan plastiikkakirurgiaa. Hän myöntää varanneensa rahaa Mona Lisana tunnettuun emättimen nuorennushoitoon. 

- Kun olet viisikymppinen, sinun odotetaan käyttävän kymmeniä tuhansia dollareita pieniin laser- ja täyteainehoitoihin. Mutta ajattelin, että minun pitäisi tehdä ennen ja jälkeen-koe. Minun pitäisi siis löytää joku, joka harrastaisi seksiä kanssani ennen ja jälkeen toimenpiteen. Jos aion käyttää 3 000 dollaria, haluan tietää, toimiiko hoito todella. Mutta en löytänyt tuota henkilöä. 

Uusi suhde

Toukokuussa 2017 Bushnell löysi uuden rakkauden kiinteistövälittäjästä Jim Colemanista. Bushnell tapasi Colemanin ensimmäisen kerran Mr. Bigiä Sinkkuelämää sarjassa näyttelevän Chris Nothin kautta. Silloin ajatus Mona Lisasta sai jäädä.

- Asiat näyttivät sujuvan ilman hoitoakin. Sehän on lihas ja sitä täytyy vain käyttää, nainen paukauttaa. 

Nyt Bushnell on avoin ajatukselle toisesta avioliitosta.

- Luulen, että jos menet naimisiin 70-vuotiaana, olet todennäköisesti naimisissa kunnes kuolema teidät erottaa.

Lähde: New York Post

Tilaa Seiskan uutiskirje! »