fbq
Hllwd
29.09.2017 19:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
Sarah Jessica Parker poseeraa punaisella matolla
Sinkkuelämää 3 -elokuva käsikirjoitettiin jo valmiiksi – Sarah Jessica Parker paljastaa: Kaikki on peruttu!
Hllwd
29.09.2017 19:32
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Sinkkuelämää-sarja oli monen nuoren naisen televisioraamattu vuosien ajan ja vielä vuosia sen jälkeenkin, kun ohjelman viimeinen jakso esitettiin helmikuussa 2004.

Sen jälkeen faneja hemmoteltiin kahdella elokuvalla, jossa viimeinen Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie sai vihdoin Mr. Bigin omakseen.

Sinkkuelämää

Vielä hetki sitten uutisoitiin siitä, että elokuvat saisivat jatkoa ja Miranda (Cynthia Nixon), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Carrie yhdistäisivät voimansa vielä viimeisen kerran.

Nyt tilanne on kääntynyt fanien suruksi täydeksi katastrofiksi, sillä ystävysten tarinaa ei ikinä enää tulla näkemään valkokankailla.

- Se on ohi. Emme tee sitä, Sarah kertoi City Ballet -gaalan punaisella matolla.

Daily Mail tietää kertoa, että Sarah oli myös myöntänyt, että elokuvan käsikirjoitus oli jo valmis. Lehden mukaan elokuva kaatui seksinnälkäisen Samanthan näyttelijän, Kim Cattrallin venkoiluun.

- Kim halusi, että sarjan tuottanut Warner Bros olisi tuottanut hänelle liudan muitakin elokuvia vastapalveluksena osallistumisestaan Sinkkuelämä 3 -elokuvaan. Tuotantoyhtiö kieltäytyi, sisäpiiristä juorutaan.

Ensimmäinen Sinkkuelämää-elokuva julkaistiin vuonna 2008!