Sharon Osbourne Ozzy-miehensä syrjähypystä: Tunsin itseni idiootiksi!

Hllwd | 29.05.2017 18:05

Rokkaripariskunta Ozzy ja Sharon Osbourne uusivat vihkivalansa paremman tulevaisuuden toivossa.

Ozzy ja Sharon ovat olleet naimisissa 34 vuotta. Liitto oli ajautua karille vuosi sitten, kun Ozzy jäi kiinni syrjähypystä. Vihkivalojen uusiminen olikin rokkarin idea.

− Tämä on uusi alkumme. Tiedän, että vaimoni rakastaa minua ja minä häntä. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Ozzy sanoi Hello-lehdelle.

Sharonille syrjähyppykohu oli raskasta aikaa. Henkilökohtaisen elämänsä ongelmien ohella hän tähditti Britannian X Factoria ja juonsi yhdysvaltalaista The Talk -ohjelmaa.

− Tunsin itseni idiootiksi. Aivan kuin kaikki olisivat nauraneet minulle. Olemme Ozzyn kanssa yhteenpunoutuneita, Sharon kommentoi.

"Rakastuin uudelleen"

Sharon paljasti syrjähypyn vaikuttaneen hänen tunteisiinsa radikaalisti.

− Lopetin aviomieheni rakastamisen, mutta sitten rakastuin uudelleen. Annan anteeksi. Luottamuksen rakentaminen vaatii paljon aikaa, mutta olemme olleet yhdessä yli kolmekymmentä vuotta. En osaa kuvitella eläväni ilman Ozzya. Rakastuin häneen uudestaan noin kuukausi sitten, koska Ozzy todella yrittää olla parempi ihminen, Sharon kertoi The Talk -ohjelmassaan aikaisemmin tässä kuussa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!