fbq
Hllwd
23.05.2019 16:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press & disney
aladdin-elokuva
Seiska tapasi Will Smithin – tekee Aladdin-leffassa nappisuorituksen edesmenneen Robin Williamsin jalanjäljissä: ”Ensireaktioni oli, että ei helvetissä!”
Hllwd
23.05.2019 16:03
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press & disney

Disney-elokuvien klassikko, vuonna 1992 julkaistu Aladdin on palannut valkokankaille, ja tällä kertaa se ei ole animaatio!

Keskiviikkona (22.5.) ensi-iltansa saaneen uutuusversion ohjannut Guy Ritchie nostaa tarinan uusiin ulottuvuuksiin. 2,5-tuntisessa spektaakkeliohjauksessa on tarjolla räiskyvää viihdettä ja mieltä kiehtovia erikoistehosteita. 

Will Smith

Klassikkobiisi uusiksi

Pullon henkeä näyttelee Will Smith, 50. Näyttelijä on tunnettu myös hittikappaleistaan, kuten Getting Jiggy With It ja Miami. Ei olekaan ihme, että mairean Pullon hengenkin lauluissa kuullaan letkeitä rap- ja hiphop-vaikutteita.

- Mietin pitkään, miten saisin Friend Like Me -kappaleeseen oman jälkeni. Lopulta löysin The Honey Drippersin Impeach The President -biisin, ja rakensin versioni sen rumpukompin ympärille. Lopputulos oli räppiä, Will kertoo lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Nimikirjoituksia inhoava Will Smith Suomessa - paparazzikuvat! Teki Helsingissä poikkeuksen tapoihinsa!

robin Williams
Robin Willaims

Jännitti vaativaa roolia

Vuoden 1992 alkuperäisversiossa yli tuhat vuotta toiveita toteuttaneen Pullon hengen äänenä oli myöhemmin itsemurhan tehnyt Robin Williams.

Lue lisää: Näistä muistamme Robin Williamsin - katso kuvat suosikkirooleista

Robinin saappaisiin hyppääminen jännitti Williä.

 - Kun minua kysyttiin rooliin, vastaukseni oli, että ei helvetissä. Robinin suoritus on niin uskomaton, että jouduin pohtimaan pitkään, mitä voisin tehdä eri tavalla. Hän ei jättänyt parantamisen varaa.

alan menken

Aladdin-elokuvan sekä alkuperäisen että päivitetyn version on säveltänyt Alan Menken. Hän paljastaa Robinin ja Willin työtavan eroja.

- Robinin kappaleet äänitettiin useilla otoilla ja yhdisteltiin kappaleeksi. Will saattoi vetää koko kappaleen nauhalle ja lopulta laulaa sen vielä kuvauksissakin sekä tanssia ja näytellä samaan aikaan, Alan kertoo.