Hllwd

Salma Hayek paljasti Trumpin kierot iskuyritykset: Juonitteli ja törkyili!

23.06.2017 10:03

Näyttelijä Salma Hayek, 50, on paljastanut, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump, 70, yritti takavuosina iskeä häntä. Näyttelijän mukaan Trump istui eräässä tapahtumassa hänen takanaan ja asetteli salamannopeasti takkinsa Salman harteille, kun tähti paleli.

– Käännyin, ja poikaystäväni tervehti Trumpia, johon tämä vastasi: Anteeksi, mutta näin tyttöystäväsi palelevan. Sen jälkeen Trump jatkoi keskustelua poikaystäväni kanssa, Salma kertoi The Daily Show with Trevon Noah -keskusteluohjelmassa.

Salman mukaan Trump kutsui parin vierailulle hotelliinsa New Jerseyssä. Hän halusi myös vaihtaa puhelinnumeroita pariskunnan kanssa.

Poikaystävä unohtui

Trump ei kuitenkaan ikinä soittanut Salman poikaystävälle, vaan puhelu tuli Salmalle.

– Trump pyysi minua ulos. Kieltäydyin, ja ihmettelin oliko hän unohtanut poikaystäväni.

Miljardööri ei ottanut kieltäytymistä kuuleviin korviinsa vaan jatkoi pommittamista. Hän jopa lyttäsi Salman poikaystävän.

– Hän ei ole tarpeeksi hyvä sinulle. Hän ei ole tärkeä, eikä tarpeeksi mahtava mies sinulle. Sinun täytyy lähteä treffeille kanssani, Salma kertoo Trumpin tylyttäneen hänen poikaystäväänsä.

Likaiset keinot

Salma väittää Trumpin myös kertoneen medialle kummallisen tarinan, jonka mukaan Trump ja Salma eivät tapailleet, koska Salma olisi ollut hänelle liian lyhyt.

– Myöhemmin Trump soitti ja jätti viestin, jossa hän ihmetteli mediassa pyöriteltyä tarinaa. Hän kertoi, ettei halua ihmisten ajattelevan minusta sillä tavalla. Trumpin mukaan minun olisi pitänyt suostua treffipyyntöön, jotta huhut lakkaisivat, Salma kertoi.

Trump iski Salma Hayekia

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!