fbq
Hllwd
05.01.2019 08:36
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Victoria ja Madeleine elävät jatkuvan uhan varjossa.
Ruotsin prinsessat Victoria ja Madeleine elävät jatkuvan uhan varjossa – muistatko nämä hurjat kohut? Rikollisryhmä suunnitteli Madeleinen kidnappausta!
Hllwd
05.01.2019 08:36
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Kuninkaallinen elämä sisältää runsaasti rikkauksia ja etuoikeuksia, mutta sillä on varjopuolensakin. Kuninkaalliset ovat tavallista kansaa alttiimpia hengenvaarallisille uhille, ja siksi he joutuvat luottamaan elämänsä henkivartijoille.

Lue myös: Kruununprinsessa Victorian kotona vaaratilanne – perhe ei ollut paikalla!

Vuonna 1991 hallitsijapari Kaarle Kustaan, 72, ja Silvian, 75, kotilinnaan Drottningholmiin tuli puhelu, jossa ilmoitettiin pommin räjähtävän linnassa.

Vuosien aikana ainakin Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 41, ja siskonsa, prinsessa Madeleine, 36, ovat joutuneet vaaratilanteisiin.

Lue myös: Kruununprinsessa Victoria herätti useita vuosia tyhjillään olleen linnan eloon – kuvat!

Vuonna 2002 Ruotsiin saapui itäeurooppalainen rikollisryhmä, joka suunnitteli Madeleinen kidnappausta. Kaksi vuotta myöhemmin mielenterveysongelmista kärsinyt mies tunkeutui Sollidenin linnaan vaatien tavata Victorian.

Seuraavana vuonna toinen mielenterveyspotilas varasti auton ja ajoi sen kuninkaanlinnan seinään. Kuulusteluissa selvisi, että hänen kohteensa oli Victoria, johon tekijä kertoi rakastuneensa tulisesti.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »